Echo Przestrzeni - Galnet po polsku!
W imieniu Skrzydlatej Husarii chciałem serdecznie pogratulować nowemu burmistrzowi. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie układać się pomyślnie. Chcę też jednocześnie przypomnieć, że Collins Market od strony prawnej pozostaje pod husarską jurysdykcją i nasza frakcja nadal będzie czuwać nad bezpieczeństwem obywateli, zarówno w samym mieście, strefie orbitalnej, jak i na kosmostradach prowadzących do kolonii.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
To kiedy budujemy Babilon 5? Tongue
Odpowiedz
(15.01.2017, 12:40 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): W imieniu Skrzydlatej Husarii chciałem serdecznie pogratulować nowemu burmistrzowi. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie układać się pomyślnie. Chcę też jednocześnie przypomnieć, że Collins Market od strony prawnej pozostaje pod husarską jurysdykcją i nasza frakcja nadal będzie czuwać nad bezpieczeństwem obywateli, zarówno w samym mieście, strefie orbitalnej, jak i na kosmostradach prowadzących do kolonii.

Prawdziwy dyplomata. Ładnie powiedziane "nie podskakuj, bo Ci zrobimy z dupy jesień średniowiecza"  Biggrin

Apropos Babilon 5, ciekawe czy petycja o zmianę modelu naszej stacji na ten z filmu by przeszła Wink
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
(16.01.2017, 09:29 UTC)Yautja napisał(a): Apropos Babilon 5, ciekawe czy petycja o zmianę modelu naszej stacji na ten z filmu by przeszła Wink

Nie sądzę Tongue Ale pomarzyć można Biggrin
Odpowiedz
Star 
Uratowany przez TWH
Odpowiedz
Współpraca TWH z Lady Terese Lashna Gerrard
Odpowiedz
Zaginiony transport.
Odpowiedz
Odnalazł się transport Remlok.
Odpowiedz
Terra Host na Collins Market.