Liczba postów: 155
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Platforma:
CMDR: Alexy78
22.11.2016, 13:45 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2016, 14:03 UTC przez Alexy78.)
(31.10.2015, 14:20 UTC)Administrator napisał(a): Witaj, Pilocie!
Jeśli to Twoja pierwsza wizyta na forum lub jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - przywitaj się z husarską bracią i napisz kilka słów o sobie!
Aleksander/Olek - Alexy78
Lat na chwilę obecną - od 2 dni właściwie - 38. Nick mało oryginalny, ale tak już zostało z portalu PPE.PL, na którym się udzielam.
Popełniłem tam kilka blogów o ED, na które ew. chętnych zapraszam.
Mieszkam na Śląsku, przeniosłem się niedawno w okolice Żor. Gram, kiedy tylko mogę, głównie wieczorami, a ED było dla mnie wielkim zaskoczeniem. Kupiłem tylko, by sprawdzić, i ew. zostawić "na później" - efektem jest ponad 340h przy grze, gdzie wszystkie inne - również na PS4 i XO na których gram - poszły w odstawkę.
Dokupiłem HOTAS'a i sobie latam. Nie mam ulubionej "dyscypliny", cieszy mnie latanie dużymi statkami i tak naprawdę dopiero przy Anacondzie znalazłem to, o czym myślałem wsiadając po raz pierwszy do Sidewindera.
Cały czas się uczę, trochę wiem - niemniej mnóstwo rzeczy jest dla mnie niewiadomych - ich poznawanie i odkrywanie sprawia mi jednak dużo radochy.
Do tutejszego zgrupowania dołączyłem szukając czegoś nowego, nowych wyzwań - jeśli będzie prawdziwie ciekawie, to zostanę - o ile wcześniej czymś nie podpadnę (nie zamierzam) - bo obostrzeń jest wiele.
Teraz wiem, że muszę stronkę odpalić zanim uruchomię grę.
Dla komfortowego uczestniczenia w wydarzeniach Husarzy brakuje mi niestety kredytów, bo farmić nie lubię a ubezpieczenie Condy jest w okolicach 10 mil. Od kiedy teraz nie mam możliwości zrobić skoku na kasę (nerf misji dostawczych) mocno zastanawiam się nad wybieranymi celami w grze. Wierzę, że to się zmieni niebawem i już nic wspólnej zabawy mi z Wami nie przysłoni.
Pozdrawiam serdecznie - cieszę się, że jestem w grupie, będzie mi miło odpowiadać na zaproszenia do znajomych w grze. Wszystkiego dobrego, o7, out.
PS. Pracuję prowadząc małą firmę. Rodzina, dwójka dzieci (które czasem przychodzą do mnie, najczęściej jak walczę o przetrwanie w conflict zone'ach  ). ED pełni funkcję relaksu po całym dniu.
Witam wszystkich nowych człowieków  .
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 1
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: siwuch
(22.11.2016, 11:34 UTC)SEBA312 napisał(a): (22.11.2016, 10:35 UTC)siwuch napisał(a): Witam wszystkich starych, nowych i tych co przyjdą do Husarii
Jestem JERZY, Jureczek, Dziadek - jak kto woli
rocznik 57 :-/ - nie pomyłka, zainteresowania różne w większości w strefie marzeń.
Głownie Dom - rodzina, działka i praca po 12-16 godzin - tak było, ostatnio bezrobotny.
Dokonania w grach ??? - mizerne , głównie WOT - pod tym samym nickiem
Elite dostałem w prezencie od syna notabene Husarz , zachęcany od ok roku do latania pograłem trochę w Star Conflict i WAR THUNDER , aby zaznajomić się z klawiszologią.
Mam nadzieję dobrze się z wami bawić i robić postępy w opanowywaniu zagadnień lotów .
Poza tym :
Analfabeta anglosaski
Sklerotyk
Nie dowidzący
Reflex szachisty na urlopie
w szkołach zawsze miałem problemy z przyswajaniem wiedzy
Jednym słowem - stary piernik !!!
To na razie tyle o mnie
Witamy w naszych szeregach. Jesteś żywym dowodem na to,że grać można (i trzeba! ) w każdym wieku.
Grać można . Tylko że mnie interesuje z jakim efektem z Elite, to nie WOT tu trzeba mieć więcej refleksu i percepcji manualnej, a do tego ten okropny język brrrrrrrrrrrr.
Pozdrawiam
KADET - cmdr SIWUCH
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
(22.11.2016, 13:45 UTC)Alexy78 napisał(a): (31.10.2015, 14:20 UTC)Administrator napisał(a): Witaj, Pilocie!
Jeśli to Twoja pierwsza wizyta na forum lub jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś - przywitaj się z husarską bracią i napisz kilka słów o sobie!
Aleksander/Olek - Alexy78
Lat na chwilę obecną - od 2 dni właściwie - 38. Nick mało oryginalny, ale tak już zostało z portalu PPE.PL, na którym się udzielam.
Popełniłem tam kilka blogów o ED, na które ew. chętnych zapraszam.
Mieszkam na Śląsku, przeniosłem się niedawno w okolice Żor. Gram, kiedy tylko mogę, głównie wieczorami, a ED było dla mnie wielkim zaskoczeniem. Kupiłem tylko, by sprawdzić, i ew. zostawić "na później" - efektem jest ponad 340h przy grze, gdzie wszystkie inne - również na PS4 i XO na których gram - poszły w odstawkę.
Dokupiłem HOTAS'a i sobie latam. Nie mam ulubionej "dyscypliny", cieszy mnie latanie dużymi statkami i tak naprawdę dopiero przy Anacondzie znalazłem to, o czym myślałem wsiadając po raz pierwszy do Sidewindera.
Cały czas się uczę, trochę wiem - niemniej mnóstwo rzeczy jest dla mnie niewiadomych - ich poznawanie i odkrywanie sprawia mi jednak dużo radochy.
Do tutejszego zgrupowania dołączyłem szukając czegoś nowego, nowych wyzwań - jeśli będzie prawdziwie ciekawie, to zostanę - o ile wcześniej czymś nie podpadnę (nie zamierzam) - bo obostrzeń jest wiele.
Teraz wiem, że muszę stronkę odpalić zanim uruchomię grę.
Dla komfortowego uczestniczenia w wydarzeniach Husarzy brakuje mi niestety kredytów, bo farmić nie lubię a ubezpieczenie Condy jest w okolicach 10 mil. Od kiedy teraz nie mam możliwości zrobić skoku na kasę (nerf misji dostawczych) mocno zastanawiam się nad wybieranymi celami w grze. Wierzę, że to się zmieni niebawem i już nic wspólnej zabawy mi z Wami nie przysłoni.
Pozdrawiam serdecznie - cieszę się, że jestem w grupie, będzie mi miło odpowiadać na zaproszenia do znajomych w grze. Wszystkiego dobrego, o7, out.
PS. Pracuję prowadząc małą firmę. Rodzina, dwójka dzieci (które czasem przychodzą do mnie, najczęściej jak walczę o przetrwanie w conflict zone'ach ). ED pełni funkcję relaksu po całym dniu.
No cobrą, nawet bojową w CZtach to faktycznie ciężko, zapraszamy w okolice HRki i tsa (w przypadku tsa to nie w okolice, tylko konkretnie na tsa  ), tam łatwo znaleźć przyjazną korwettę czy inną anakondę, która pomoże w walce (i to za darmo!)
(22.11.2016, 16:25 UTC)Calvarian napisał(a): No cobrą, nawet bojową w CZtach to faktycznie ciężko, zapraszamy w okolice HRki i tsa (w przypadku tsa to nie w okolice, tylko konkretnie na tsa ), tam łatwo znaleźć przyjazną korwettę czy inną anakondę, która pomoże w walce (i to za darmo!)
Taa, za darmo, pomijając duszę, którą Ci Calvarian ukradnie...
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
22.11.2016, 17:28 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2016, 17:28 UTC przez Rommie_PL.)
Jak to Ja mawiam moim wrogom ...
" Zawsze możesz próbować uciec drugą połową swojego statku. "
hi hi ...
Liczba postów: 2,059
Liczba wątków: 15
Reputacja:
243
Platforma:
CMDR: Calvarian
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(22.11.2016, 18:56 UTC)Calvarian napisał(a): @Rommie ty masz wrogów?
Już nie....
Czołem wszystkim!
Aleksy, nie martw się obostrzeniami czy regulaminem, przestrzegać go trzeba, ale poza tym - tu panuje wolność szlachecka.
Nic nie trzeba, ale tylko "można"..... pełen luz.
No, przeglądajcie Salę Odpraw, to ważne: http://thewingedhussars.com/showthread.p...37#pid1837
Do niej trzeba się stosować, dzięki temu Husaria "idzie" przez systemy jak burza.
A raczej jak sztorm.
Liczba postów: 1,536
Liczba wątków: 48
Cześć,
Michał, rocznik 83. Mieszkam i pracuję w Katowicach (jako technolog). Sporo podróżuję, szczególnie po polskich górach. Przy okazji zdobywania kolejnych szczytów zajmuję się fotografią (amatorsko).
Grałem w wiele tytułów, ale po trafieniu na serię X3 wciągnęły mnie space-simy i w ten sposób trafiłem do Elity.
W ED latam od kilku miesięcy - RES, rare trade, mining, eksploracja, teraz misje pasażerskie, raz - bankructwo (nauczka... więcej nie latać po imprezie)
Dzięki za przyjęcie
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 4
Reputacja:
9
Platforma:
CMDR: Randall_Flagg
Witaj! Pozwolę sobie pierwszy odezwać, jako żeś krajan (Bytom here)
Do zobaczenia w przestrzeni pilocie! o7
Lay down your souls to the gods rock'n'roll!
|