Nie, żebym się napalał, ale jak się okazało grę bardzo usprawnili od premiery, podstawowa wersja nie kosztuje wiele (bez abonamentu) no i coś co zawsze przekonuje brzuchatego czterdziestolatka - OBSŁUGA PADA!
Tutaj tegoroczne podsumowanie - wydaje się - kompetentnego gracza:
Ktoś grał? Ktoś będzie testował?
Nie znam tytułu zupełnie i nie wiem, czy od razu w drużynie można biegać, czy pierwszy miesiąc trzeba poświęcić na samotny tutorial...
Kumple grali długo i bardzo polecali, ja próbowałem i koniec końców zostałem przy GW2, ale bardziej z racji tego, że nie lubię zbytnio zmieniać gier. Gra na ten moment wydaje się bardzo sensowna i przystępna, fajne były fabularne łańcuszki misji i system skalowania dungeonków. Według mnie warto spróbować zwłaszcza za darmo i w kilkuosobowej ekipie
Grałem baaardzo długo i serdecznie polecam!
Ostatnio wprowadzili update One Tamriel - niezależnie od rasy i sojuszu jaki wybierzesz możesz od początku grać z kolegami
Dla mnie TESO ma jeden gigantyczny plus, którym przebija inne MMO - nie ma chromolonego point&click, tylko walczysz jak w prawdziwej grze z serii TES!!!
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
(15.11.2016, 17:51 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Grałem baaardzo długo i serdecznie polecam!
Ostatnio wprowadzili update One Tamriel - niezależnie od rasy i sojuszu jaki wybierzesz możesz od początku grać z kolegami
Dla mnie TESO ma jeden gigantyczny plus, którym przebija inne MMO - nie ma chromolonego point&click, tylko walczysz jak w prawdziwej grze z serii TES!!!
Jest widok z pierwszej osoby? Jak nie ma, to nie jest prawdziwy TES.
15.11.2016, 18:27 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2016, 18:31 UTC przez Fenyl de Lechia.)
(15.11.2016, 18:21 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(15.11.2016, 17:51 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Grałem baaardzo długo i serdecznie polecam!
No proszę Cie, OCZYWIŚCIE, że jest To jest gra, która na początku miała sporo problemów, ale w tym momencie jest na prawdę przyjemna, a dla fanów TES szczególnie. Są smaczki, jest lore, jest bardzo fajny, duży, otwarty świat
No i cena w tej chwili, w porównaniu do pierwotnej, to naprawdę grosze!
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
15.11.2016, 18:30 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2016, 18:31 UTC przez GutenbergPL.)
(15.11.2016, 18:27 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a):
(15.11.2016, 18:21 UTC)GutenbergPL napisał(a):
No proszę Cie, OCZYWIŚCIE, że jest To jest gra, która na początku miała sporo problemów, ale w tym momencie jest na prawdę przyjemna, a dla fanów TES szczególnie. Są smaczki, jest lore, jest bardzo fajny, duży, otwarty świat
16.11.2016, 08:05 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2016, 08:05 UTC przez Xenderr.)
Ja powróciłem po prawie roku przerwy, ESO było niezłym mmo ale po ostatnich poprawkach jest naprawdę dobre. Poza tym jakiś czas temu za 70zł można było kupić pakiet 4 DLC. Jak znowu będzie promocja na crowny za pół ceny to warto kupić 5500