Panowie - nie ma czegoś takiego jak "Over and Out"
(21.09.2016, 07:33 UTC)Zuback napisał(a):
(21.09.2016, 07:23 UTC)Baton napisał(a): OK, dochodzimy do wniosków, że jak komunikujecie się ze mną to nie mówicie over and out a jak  z Zubackiem to nic nie mówicie Wink

Nie wiem na podstwie czego takie wnioski wysunąłeś ale, ze mną akurat, jeśli już, to odwrotnie Wink . Opisałem to w swojej wypowiedzi. Wolę słyszeć więcej niż mniej Wink

Wybacz Batonowi, on tak zawsze pod prąd i odwrotnie Wink
Odpowiedz
(21.09.2016, 07:35 UTC)Quarion napisał(a):
(21.09.2016, 07:23 UTC)Baton napisał(a): OK, dochodzimy do wniosków, że jak komunikujecie się ze mną to nie mówicie over and out a jak  z Zubackiem to nic nie mówicie Wink

Nie wiem na podstwie czego takie wnioski wysunąłeś ale, ze mną akurat, jeśli już, to odwrotnie Wink . Opisałem to w swojej wypowiedzi. Wolę słyszeć więcej niż mniej Wink

Wybacz Batonowi, on tak zawsze pod prąd i odwrotnie Wink
Nie odbieram tego źle Smile Wypowiedzi na ważny temat, a za taki uważam komunikację ( tym bardziej dla nas w TWH), nawet prowokacyjne, zawsze coś wnoszą.
Odpowiedz
(21.09.2016, 07:09 UTC)Zuback napisał(a): Jeśli już to powtarzamy komunikat, żeby było jasne co zrozumieliśmy, bo jak się okazuje i z tym wychodzą ładne kwiatki Smile
Zasadę powtarzania komunikatu zastosuje w domu w stosunku do dzieciaków - myślę, że wielokrotnie usłyszę ciszę lub zupełnie co innego niż powiedziałem. Biggrin
Odpowiedz

Nie wiem na podstawie czego takie wnioski wysunąłeś 

Widzisz, to taka finta w fincie, odnosiłem się dokładnie do tematu, ja napisałem, że nie chcę słyszeć "over and out" natomiast oba z tych osobno są dla mnie poprawne, a Ty napisałeś, że ani jedno ani drugie nie jest poprawne, z czego wniosek, że niczego nie chcesz słyszeć Smile

Jak lubisz dużo komunikacji, to na pewno czujesz się u nas w barze jak ryba w wodzie Smile
Odpowiedz
Panowie, zaczyna się bicie piany. Proponuję skupić się na czymś innym niż te przepychanki słowne.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Wcale nie, na wesoło sobie pogadujemy (chyba że się Zubak czuje urażony o coś) to chyba nie jest zabronione, choć prawdą jest że można by przesunąć dyskusję do Korytarzy jak najbardziej.
Odpowiedz
(21.09.2016, 08:40 UTC)Baton napisał(a):

Nie wiem na podstawie czego takie wnioski wysunąłeś 

Widzisz, to taka finta w fincie, odnosiłem się dokładnie do tematu, ja napisałem, że nie chcę słyszeć "over and out" natomiast oba z tych osobno są dla mnie poprawne, a Ty napisałeś, że ani jedno ani drugie nie jest poprawne, z czego wniosek, że niczego nie chcesz słyszeć Smile

Jak lubisz dużo komunikacji, to na pewno czujesz się u nas w barze jak ryba w wodzie Smile
Teraz dostrzegam złośliwość, o którą wcześniej Cię nieposądzałem, a która uważam jest nieuzasadniona. Zwyczajnie chciałem podpowiedzieć, podzielić się jakąś tam wiedzą, której trochę mam, a która w jakimś sensie mogłaby w TWH się przydać. Już przestaję Wink Wybaczcie. Dopiero Was poznaję Wink
Odpowiedz