Wyścigi samochodowe
(17.09.2016, 13:20 UTC)Haji-me napisał(a): Ponawiam pytanie - skąd ściągnąć The Crew? Na stronie ubisoftu widnieje cena 29euro.

[EDIT]
Wywala mi jakiś error jak chcę wejść na stronę z download.

https://club.ubisoft.com/en-GB/ubi30 - link do UbiClub, potem pobierasz klienta Uplay i jego poziomu instalujesz dopiero grę.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Ok ściąga się, dzięki Smile. Póki co mam dobrą fazę na Elite i nie chcę się rozpraszać ale przyszłościowo The Crew się przyda Biggrin.

Na padzie da się grać? Czy kiera wymagana?
Odpowiedz
(17.09.2016, 13:27 UTC)Haji-me napisał(a): Ok ściąga się, dzięki Smile. Póki co mam dobrą fazę na Elite i nie chcę się rozpraszać ale przyszłościowo The Crew się przyda Biggrin.

Mi się gra wyśmienicie na XBOX Padzie.
Odpowiedz
(17.09.2016, 13:27 UTC)Haji-me napisał(a): Ok ściąga się, dzięki Smile. Póki co mam dobrą fazę na Elite i nie chcę się rozpraszać ale przyszłościowo The Crew się przyda Biggrin.

Nieeee absolutnie nie jest to symulator, tylko scigałka i na padzie się da. Polecam kierownicę. Biggrin
Odpowiedz
A wiecie, że zawody PVP, do których zdobyłem dostęp po dotarciu do Nowego Jorku w fabule - to nie tylko zwykłe wyścigi ale różne tryby?
Ja wpadłem w "przejęcie flagi", a raczej - korony. Na małym obszarze posiadacz korony ucieka przed resztą. Świetna zabawa i poziom samochodu miał małe znaczenie! Smile
Dobre!

EDIT:
A zwykłe wyścigi - jeszcze lepsze!
Mnóstwo pułapek po drodze na nieostrożnych graczy potrafi niezłe przetasowanie zrobić w kolejności.
Odpowiedz
Tez bym odblokował ale ten wyścig w St.Louis mnie dobija Wink
Odpowiedz
(17.09.2016, 22:31 UTC)2M1R napisał(a): Tez bym odblokował ale ten wyścig w St.Louis mnie dobija Wink

Zapros kogos - nie mecz sie. Fabularna misje wystarczy jak ktokolwiek z ekipy zaliczy

P.S.To nie chochliki - to telefon z Biedronki...
Odpowiedz
@VanDall, 2mir & Robinus - dzięki za wspólną grę wczoraj Biggrin Była zabawa, ale szkoda, że nie udało nam się razem dostać do jednej misji... następnym razem!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(18.09.2016, 06:03 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): @VanDall, 2mir & Robinus - dzięki za wspólną grę wczoraj Biggrin Była zabawa, ale szkoda, że nie udało nam się razem dostać do jednej misji... następnym razem!

Razem zawsze raźniej. Przepraszam że w pewnym momencie byłem pijany jak szpak ale tak to już jest.
Nie rozpisuję się więcej bo piwo na śniadanie nie pomaga...
Odpowiedz
(17.09.2016, 10:07 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(17.09.2016, 09:55 UTC)Zuback napisał(a):
(17.09.2016, 09:49 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Panowie, nie mam teraz czasu kusić Was kierownicą, co to znaczy czuć siłę na rękach. Przepraszam. Wracam do gry.  Biggrin

ziiuuuuuuuuuuuu..........
I ten zapach skóry G27 i uczucie trzymania prawdziwej kierownicy wyścigowej... Ehhh... A te detale... Jakość prowadzenia auta... ehhh...  Tongue

Hrhrhrh..
Niestety mam tylko Logitech Driving Force Pro (ma już trochę lat).
Mam na myśli elaborat "klawiatura - pad - kierownica" ale widzę, że jak zwykle są lepsi ode mnie. Panowie, napiszcie coś, przekonajcie "padowców" którzy grają w scigałki w widoku TPP.  Smile

@Zuback podaj swój nick w TC.
OP, prośba o zrobienie w OP listy graczy.
No i wpisujcie miasta...

Kurcze Smile Muszę sprawdzić, nie pamiętam a nie zwracałem na to uwagi Smile Ale oczywiście podam Wink

Co do widoku i motywacji. Kiedyś jeździłem w takim konkretnym, fajnym klanie. Tam wszyscy (a byli tam tacy co Mistrzostwa Polski wygrywali w poszczególnych klasach) mówili, że w widoku innym niż z kokpitu jeżdżą amatorzy Tongue . Teraz nie wyobrażam sobie jazdy innej niż z kokpitu. Uważam, że wiele na tym tracimy z zabawy. Na początek rozumiem, bo łatwiej. Ale nawet mój 9 letni syn jeździ w widoku z kabiny Wink To tak jakbyśmy latali w Elite z widoku zewnętrznego  Biggrin
Odpowiedz