(17.09.2016, 13:20 UTC)Haji-me napisał(a): Ponawiam pytanie - skąd ściągnąć The Crew? Na stronie ubisoftu widnieje cena 29euro.
[EDIT]
Wywala mi jakiś error jak chcę wejść na stronę z download.
https://club.ubisoft.com/en-GB/ubi30 - link do UbiClub, potem pobierasz klienta Uplay i jego poziomu instalujesz dopiero grę.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
17.09.2016, 13:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.09.2016, 13:31 UTC przez Haji-me.)
Ok ściąga się, dzięki  . Póki co mam dobrą fazę na Elite i nie chcę się rozpraszać ale przyszłościowo The Crew się przyda  .
Na padzie da się grać? Czy kiera wymagana?
Liczba postów: 1,682
Liczba wątków: 46
Reputacja:
186
(17.09.2016, 13:27 UTC)Haji-me napisał(a): Ok ściąga się, dzięki . Póki co mam dobrą fazę na Elite i nie chcę się rozpraszać ale przyszłościowo The Crew się przyda .
Na padzie da się grać? Czy kiera wymagana?
Mi się gra wyśmienicie na XBOX Padzie.
17.09.2016, 15:07 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.09.2016, 05:53 UTC przez Reinrk van Dall.)
Reputacja:
186
17.09.2016, 19:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.09.2016, 20:07 UTC przez Robinus.)
A wiecie, że zawody PVP, do których zdobyłem dostęp po dotarciu do Nowego Jorku w fabule - to nie tylko zwykłe wyścigi ale różne tryby?
Ja wpadłem w "przejęcie flagi", a raczej - korony. Na małym obszarze posiadacz korony ucieka przed resztą. Świetna zabawa i poziom samochodu miał małe znaczenie! 
Dobre!
EDIT:
A zwykłe wyścigi - jeszcze lepsze!
Mnóstwo pułapek po drodze na nieostrożnych graczy potrafi niezłe przetasowanie zrobić w kolejności.
Liczba postów: 1,074
Liczba wątków: 58
Tez bym odblokował ale ten wyścig w St.Louis mnie dobija
Reputacja:
186
(17.09.2016, 22:31 UTC)2M1R napisał(a): Tez bym odblokował ale ten wyścig w St.Louis mnie dobija 
Zapros kogos - nie mecz sie. Fabularna misje wystarczy jak ktokolwiek z ekipy zaliczy
P.S.To nie chochliki - to telefon z Biedronki...
@VanDall, 2mir & Robinus - dzięki za wspólną grę wczoraj  Była zabawa, ale szkoda, że nie udało nam się razem dostać do jednej misji... następnym razem!
(18.09.2016, 06:03 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): @VanDall, 2mir & Robinus - dzięki za wspólną grę wczoraj Była zabawa, ale szkoda, że nie udało nam się razem dostać do jednej misji... następnym razem!
Razem zawsze raźniej. Przepraszam że w pewnym momencie byłem pijany jak szpak ale tak to już jest.
Nie rozpisuję się więcej bo piwo na śniadanie nie pomaga...
(17.09.2016, 10:07 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): (17.09.2016, 09:55 UTC)Zuback napisał(a): (17.09.2016, 09:49 UTC)Reinrk van Dall napisał(a): Panowie, nie mam teraz czasu kusić Was kierownicą, co to znaczy czuć siłę na rękach. Przepraszam. Wracam do gry.
ziiuuuuuuuuuuuu..........
I ten zapach skóry G27 i uczucie trzymania prawdziwej kierownicy wyścigowej... Ehhh... A te detale... Jakość prowadzenia auta... ehhh... 
Hrhrhrh..
Niestety mam tylko Logitech Driving Force Pro (ma już trochę lat).
Mam na myśli elaborat "klawiatura - pad - kierownica" ale widzę, że jak zwykle są lepsi ode mnie. Panowie, napiszcie coś, przekonajcie "padowców" którzy grają w scigałki w widoku TPP. 
@Zuback podaj swój nick w TC.
OP, prośba o zrobienie w OP listy graczy.
No i wpisujcie miasta...
Kurcze  Muszę sprawdzić, nie pamiętam a nie zwracałem na to uwagi  Ale oczywiście podam
Co do widoku i motywacji. Kiedyś jeździłem w takim konkretnym, fajnym klanie. Tam wszyscy (a byli tam tacy co Mistrzostwa Polski wygrywali w poszczególnych klasach) mówili, że w widoku innym niż z kokpitu jeżdżą amatorzy  . Teraz nie wyobrażam sobie jazdy innej niż z kokpitu. Uważam, że wiele na tym tracimy z zabawy. Na początek rozumiem, bo łatwiej. Ale nawet mój 9 letni syn jeździ w widoku z kabiny  To tak jakbyśmy latali w Elite z widoku zewnętrznego
|