eksploracyjne CG w Jaques station
Kilku pilotów się tam kręci, jest okazja do zarobku. Czas trwania 4 tygodnie, więc nie ma pośpiechu.
http://galnetpl.blogspot.co.uk/2016/08/f...-dane.html
Odpowiedz
Zmiana planu, nie wracam do "bańki".
Odpowiedz
Podziękował, nie mam zamiaru siedzieć tam kolejne 4 tygodnie.
Odpowiedz
Kolejne CG i kolejne 4 tygodnie ?
Ja podziękuje, wracam i nic (oprócz jakiejś wrogiej siły) nie jest w stanie mnie zatrzymać. Smile
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
W sumie to jeszcze nie brałem udziału w żadnym CG , jak to wygląda oddam dane i muszę tam czekać 4 tyg?
Odpowiedz
W CG są tiery. Osiągnięcie ostatniego tiera powoduję zakończenie CG.

Oddajesz dane i od razu dostajesz za nie kasiorkę. W zależności od tego za ile danych oddałeś lądujesz w pewnych widełkach, które gwarantują pewien poziom nagrody - im więcej będą warte dane, które oddasz, tym więcej kasy jako nagrodę otrzymasz. Co więcej, może oddawać dane przez całą długość CG i będą się one dodawały do puli już oddanych.

Po 4 tygodniach, bądź po osiągnięciu ostatniego tieru zostanie Ci wydana nagroda, dostępna do odbioru tylko na stacji, w której było CG (chyba, że coś się zmieniło od czasu kiedy ostatni raz to robiłem Biggrin )
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(26.08.2016, 09:18 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Po 4 tygodniach, bądź po osiągnięciu ostatniego tieru zostanie Ci wydana nagroda, dostępna do odbioru tylko na stacji, w której było CG (chyba, że coś się zmieniło od czasu kiedy ostatni raz to robiłem Biggrin )

To się nie zmieniło na razie, ale w 2.2 będzie ten Pan Na Poczcie, który będzie umożliwiał odbieranie i płacenie różnych rzeczy zdalnie, więc mam nadzieję, że CG też się do tego zaliczą Smile
Odpowiedz
CG już się poniekąd zalicza.

Nie pamiętacie chyba o ostatniej poprawce, która automatycznie przelewa na konto kasę z CG jeśli nie odbierze się jej po dwóch tygodniach? (sprawdzone)

EDIT:
Patch 1.6/2.1:
COMMUNITY GOALS
  • Community Goal rewards now automatically redeem after 2 weeks
Odpowiedz
ooo super, lee trochę kasy naskanować do mgławicy Colonia Smile
Odpowiedz
Aaa, to tylko dane zebrane w mgławicy Colonia zaliczą do CG?
Odpowiedz