Przedstaw się
A to obecna poprawność polityczna pozwala mieć "czarny" humor, myślałem że mówi się afroamerykańskihumorwdupekopany
Odpowiedz
(17.08.2016, 18:55 UTC)glamos76 napisał(a):
(17.08.2016, 11:06 UTC)Vermill napisał(a): @Sagaro "Mam straszne poczucie humoru, mroczniejsze niż najciemniejszy materiał znany człowiekowi" To witaj w klubie. Biggrin

Ponoć czarny humor jest jak para nóg..
Nie każdy ma.
Biggrin

A propos, to przypomniał mi się dowcip. 

Co zrobić, żeby dzieci w Afryce nie chodziły głodne... obciąć im nogi. Biggrin

(17.08.2016, 19:12 UTC)DYoda napisał(a): A to obecna poprawność polityczna pozwala mieć "czarny" humor, myślałem że mówi się afroamerykańskihumorwdupekopany

Tak, właśnie słucham afroamerykańskiego metalu Biggrin
Odpowiedz
Witam

jestem Ernest rocznik 80' mieszkam w Morągu na codzień zajmuję sie własną firmą i  rodziną :Smile Moje hobby w chwilach wolnych od domowych obowiązków to głównie gry nie będe nawet wymienial w co grałem bo za dużo tego powiem tylko, że najwięcej czasu spędziłem w eveonline. Szukam ludzi z którymi można polatać pośmiać się i wypić piwo bez ciśnienia i steresu na gre Smile
Odpowiedz
(18.08.2016, 09:19 UTC)Czarny Czort napisał(a): Szukam ludzi z którymi można polatać pośmiać się i wypić piwo bez ciśnienia i steresu na gre Smile

W takim razie tafiłeś w idealne miejsce!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ahoj Smile

Też jestem tutaj nowy Smile. Kuba, miasto Opole/Wrocław, 22 lata, student Smile. Zapalony kamerzysta/operator, sporo też montuję. W wolnych chwilach poza studiami i stażem, realizuję różne krótkie, amatorskie formy wideo (klipy, etiudy - przykład) i oglądam mnóstwo seriali (za dużo :d). Z innych zainteresowań to średniowiecze (kilka lat w bractwie rycerskim) i gierki oczywiście Wink. Elitarnych niebezpiecznych mam od jakiegoś tygodnia, jestem nowym graczem i biedakiem (Viper mk III for life). Mam zamiar na trochę tutaj zostać, tym bardziej że jest to pierwsza moja szansa na zrobienie użytku z joysticka, którego mam od roku Smile.
Najbardziej interesuje mnie jakaś forma gry wspólnej, w grupie, w jednym miejscu. Wspólne latanie, formacje, wingi, akcje, takie sytuacje Smile.
Odpowiedz
(18.08.2016, 11:42 UTC)Samowar napisał(a): Ahoj Smile

Też jestem tutaj nowy Smile. Kuba, miasto Opole/Wrocław, 22 lata, student Smile. Zapalony kamerzysta/operator, sporo też montuję. W wolnych chwilach poza studiami i stażem, realizuję różne krótkie, amatorskie formy wideo (klipy, etiudy - przykład) i oglądam mnóstwo seriali (za dużo :d). Z innych zainteresowań to średniowiecze (kilka lat w bractwie rycerskim) i gierki oczywiście Wink. Elitarnych niebezpiecznych mam od jakiegoś tygodnia, jestem nowym graczem i biedakiem (Viper mk III for life). Mam zamiar na trochę tutaj zostać, tym bardziej że jest to pierwsza moja szansa na zrobienie użytku z joysticka, którego mam od roku Smile.
Najbardziej interesuje mnie jakaś forma gry wspólnej, w grupie, w jednym miejscu. Wspólne latanie, formacje, wingi, akcje, takie sytuacje Smile.

Hej.
Najlepiej zrobisz jak wpadniesz na TSa. Tam jest zawsze dużo ludzi wieczorami, chętnych chłopaków do pomocy.
A statku(statków) się dorobisz, Cobra mk3, która jest już blisko finansowo, jest świetnym statkiem - właściwie kto nie latał Cobrą, ten nie zna smaku Elite....
Odpowiedz
(18.08.2016, 11:42 UTC)Samowar napisał(a): oglądam mnóstwo seriali

Będziemy wspólnie czekali na ricka i mortyiego s3 Smile
Masz może coś z podobnym poczuciem humoru do polecenia?

(18.08.2016, 12:01 UTC)GutenbergPL napisał(a): A statku(statków) się dorobisz, Cobra mk3, która jest już blisko finansowo, jest świetnym statkiem - właściwie kto nie latał Cobrą, ten nie zna smaku Elite....

A myślałem, że ty tylko fasa i pytona uznajesz...
Odpowiedz
(18.08.2016, 12:01 UTC)GutenbergPL napisał(a): A statku(statków) się dorobisz, Cobra mk3, która jest już blisko finansowo, jest świetnym statkiem - właściwie kto nie latał Cobrą, ten nie zna smaku Elite....
Teraz mam już vipera z wymaksowanymi podzespołami i prawie 3 miliony w banku, zostanę z tym czym jestem i pędzę do Vulture'a Wink. Na TSie powinienem być często, ostatnio tylko wstaję o 4-5 rano i jadę na rowerze zdjęcia robić, więc wieczory u mnie kończą się dosyć wcześnie Smile

(18.08.2016, 12:04 UTC)Calvarian napisał(a): Będziemy wspólnie czekali na ricka i mortyiego s3 Smile
Ha, jeszcze tylko kilka miesięcy Wink. Z tym poczuciem humoru niestety ciężko, ale najbliżej chyba będzie futurama. ;>
Odpowiedz
(18.08.2016, 12:11 UTC)Samowar napisał(a):
Teraz mam już vipera z wymaksowanymi podzespołami i prawie 3 miliony w banku, zostanę z tym czym jestem i pędzę do Vulture'a Wink. Na TSie powinienem być często, ostatnio tylko wstaję o 4-5 rano i jadę na rowerze zdjęcia robić, więc wieczory u mnie kończą się dosyć wcześnie Smile

(18.08.2016, 12:04 UTC)Calvarian napisał(a): Będziemy wspólnie czekali na ricka i mortyiego s3 Smile
Ha, jeszcze tylko kilka miesięcy Wink. Z tym poczuciem humoru niestety ciężko, ale najbliżej chyba będzie futurama. ;>

Wymaksowany Vulture 24 miliony, tak jak pisze Gutek, Cobre Mk III to podstawa, bo i misje kurierskie porobisz a i da się w nim postrzelać.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Panowie proszę prowadzić dyskusję w wątkach do tego przeznaczonych. Ten tutaj jest powitalny.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz