Opakowanie zastępcze Shout Box

Kawałek na poniedziałek.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
(06.06.2016, 05:00 UTC)DYoda napisał(a):
(06.06.2016, 02:12 UTC)Brachu napisał(a): Dzień dobry !!

Jaki on tam dobry Sad

o7

Co oni ćpają? https://www.youtube.com/watch?v=BJ9A3GCL7jU
Biggrin
Kucze wczoraj padła mi już 3 raz anaconda od wydania patcha ... w sumie jakieś 70 baniek w plecy.
Trzeba chyba przerposić się z handlowym cutterem i trochę pozarabiać.
Bobry
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(06.06.2016, 07:15 UTC)DYoda napisał(a): Kucze wczoraj padła mi już 3 raz anaconda od wydania patcha ... w sumie jakieś 70 baniek w plecy.

O jak mi miło że ktoś ma gorzej. Ja nie mogłem straty Pythona odżałować ale już mi lepiej. Dzięki! Biggrin

Straciłem go w Conflict Zone.
Po wypracowaniu reputacji u lokalnej frakcji prowadzącej wojnę dostaję misje na 2 miliony za ubicie 36 statków w Strefie Konfliktu. Czasem zbierze się ich kilka więc razem z wpływami za ubicie statków jest całkiem niezły i bardzo przyjemny zarobek.

Ale od wejścia 2.1 - chwilowa strata czujności w CZ równa się dla mnie stracie statku. JEST MOC!
Jak podczas kopania. Bez Security pozostaje tylko ucieczka (chyba, że masz Condę albo Pythona)

(07.06.2016, 06:16 UTC)Robinus napisał(a):
(06.06.2016, 07:15 UTC)DYoda napisał(a): Kucze wczoraj padła mi już 3 raz anaconda od wydania patcha ... w sumie jakieś 70 baniek w plecy.

O jak mi miło że ktoś ma gorzej. Ja nie mogłem straty Pythona odżałować ale już mi lepiej. Dzięki! Biggrin

Straciłem go w Conflict Zone.
Po wypracowaniu reputacji u lokalnej frakcji prowadzącej wojnę dostaję misje na 2 miliony za ubicie 36 statków w Strefie Konfliktu. Czasem zbierze się ich kilka więc razem z wpływami za ubicie statków jest całkiem niezły i bardzo przyjemny zarobek.

Ale od wejścia 2.1 - chwilowa strata czujności w CZ równa się dla mnie stracie statku. JEST MOC!

Wczoraj w Camunab byly misje na zniszczenie 51 statkow w systemie oddalonym od Camunab o 14LY. Widzialem dwie na 51 statkow, kazda 3.9MCr.

P.S. na pocieszenie Robin, ja Pytona stracilem 5x pod rzad w drugi dzien 2.1 :Smile od tamtego czasu, zmienilem loadout i taktyke i juz tylko zarabiam na misjach Smile

Straciłem kilka razy Pythona ale też było w tym trochę mojej winy i lekceważenia Smile (musiałem się wyzbyć starych nawyków). Na szczęście załapałem się na zwrot gotówki od frontiera. Za to ostatnio miałem misję do zrobienia w bazie naziemnej +++ High security. Nie wiedziałem jak do tego podejść, SRV nic nie mogłem zrobić, bo ciągle aktywowała się strefa bezpieczeństwa, to postanowiłem wlecieć tam Corvettą... Shieldy padły w kilka sekund, nawet nie zdążyłem włączyć SCB i się pożegnałem z 22 bańkami.
Mnie zabolała pojedynczą starta ASPA Explorera. Zostałem w pół bańki, odrabiam straty w miningu. Zastanawiam się, czy nie sprzedać IE za dwie bańki, w sumie będzie ze cztery, pokopię i na FSD 5A uzbieram i spróbuję pobawić się w przemytnika.

coriolis.oi ma backup :/

Szczęśliwego Dnia Seksu! Wink pamiętajcie żeby dzień święty święcić! Biggrin
[Obrazek: sz37R8A.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości