06.03.2019, 22:29 UTC
No kopanie nie jest dla kazdego... Ja pokopalem troche.. a przez juz ponad tydzien nawet mi sie nie chcialo raz po opale leciec.. Nic na sile.
|
Leaderboards - Trade
|
|
06.03.2019, 22:29 UTC
No kopanie nie jest dla kazdego... Ja pokopalem troche.. a przez juz ponad tydzien nawet mi sie nie chcialo raz po opale leciec.. Nic na sile.
07.03.2019, 07:17 UTC
Ktoś może sprawdzał przed ósmą jak to wygląda? Wczoraj wieczorem mieliśmy w sumie dosyć dużą przewagę.
Dziękuję wszystkim zaangażowanym. Mimo silnego niemieckiego natarcia nie oddaliśmy guzika od munduru i obroniliśmy pierwsze miejsce w handlu. Wszystko dzięki stałemu zaangażowaniu kilku osób i pospolitemu ruszeniu w ostatnie 48 godzin. TWH ponownie potwierdziło, że chcieć to móc
07.03.2019, 08:09 UTC
I tutaj też gratulacje!
Masa dobrej roboty. I mówię tutaj masa, bo to było sporo ton dobrej roboty. ![]()
07.03.2019, 08:25 UTC
JEEEEEEEST!!!!
Gratulacje i dzięki dla wszystkich zaangażowanych! ![]() \o/
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
07.03.2019, 08:29 UTC
NO gratulacje TWH za 1wsze miejsce w Trade.
Ja zupelnie odpuscilem handel/kopanie ponad tydzien temu bo mi sie znudzilo.. moze szkoda bo wyladowalismy na 4tym miejscu.. ale juz naprawde mi sie nie chcialo
07.03.2019, 09:18 UTC
Super wiadomość! Ja niestety zamiast wczoraj robić to co znam ... to straciłem czas na przygotowanie pirackiej corvetty i dopiero o 11 wieczorem podjąłem kilka prób ataku ale nieskutecznych co mnie zniecheciło dokumentnie do walki na jakiś czas
A teraz czas na dluźszą wycieczkę i tak zasłuźoną pomimo wczorajszej wtopy
07.03.2019, 10:20 UTC
(07.03.2019, 09:18 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Super wiadomość! Ja niestety zamiast wczoraj robić to co znam ... to straciłem czas na przygotowanie pirackiej corvetty i dopiero o 11 wieczorem podjąłem kilka prób ataku ale nieskutecznych co mnie zniecheciło dokumentnie do walki na jakiś czas U mnie tak samo Wczoraj najpierw wykopałem pare opali ale naczytałem się tyle o tych wyprawach łupieżczych że zachciało mi się też spróbować sił w piractwie. Złupiłem kontrolnie jednego transportera ale miał tylko jakieś cholerne ziarno, a explorera co miał diamenty niechcący trwale uszkodziłem.. Ostatecznie zanim ogarnąłem dobrze temat to był już środek nocy. Gratulacje dla wszystkich, super że się udało chociaż sam za wiele się nie dorzuciłem.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|