Wojna Krwi: Wiedźmińskie opowieści
i kolejny przykład - Wiedzmin 3 ukończony w przyblizeniu na 70 %.. wczoraj dokumentnie padł mi dysk hdd - pojechałem kupiłem nowy i zaczeła się zabawa z instalacjami najpierw windows, potem windows 10 Smile i cała reszta.. do sedna -

Na pierwszy ogień STEAM - odplony z pliku exe - logowanie na swiich danych, monit o wpisanie klucza weryfikujacego wysłanego na maila... steam działa, gry są nie trzeba ich ponownie instalować - pięć minut pracy!! ( oczywiście gry były przezornie instalowane na drugim hdd )

Jako drugi - Uplay - logowanie - potwierdzenie kodu weryfikacji i gotowe - jeszcze trzeba było wskazać miejsce zainstalowania Assasyna 4 i Watch dogs i gry się podpieły i działają - kolejne 5 minut pracy!!

Jako trzeci GOG - po podaniu logina i hasła - ZONK - takie konto nie istnieje!! - po godzinie walki jednak klient GOGA uznał z ejednak takie konto istnieje - ale kolejny ZONK ! - nie ma na nim żadnych gier ( czyli Wieśka 3 ) !!! Znalazłem opcję realizacji kodu / klucza gry - i kolejny ZONK !! ten klucz został już użyty i nie może być przypisany do twojego konta !! Jak już zebrałem szczeke z podłogi zacząłem się zastanawiać jakim cudem kod wpisany z pudełka i przypisany do konta na którym był już wcześniej nie pasuje do tego konta.. cóż nie doszłem do tego do tej pory ale w między czasie zacząłem od nowa instalować grę z pudełka ...
Instalacja zakończona - klucz produktu podany ( swoja drogą co za debilizm że klucz podaje się PO zainstalowaniu gry - prawie trzy godziny w plecy ) i wyskakuje komunikat ten sam co wcześniej - Klucz został juz wykorzystany wpisz inny klucz !!!!!!!!!!!!!!!!! ^%^##$#^$%$&%^ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kur... już podpowiadam - inny klucz dostanę razem z grą kiedy ja kupię !!!!! Zajebiście normalnie !!! Jednorazowa możliwośc instalacji gry za duże pieniądze przekonała mnie 20 minut temu że nigdy więcej nic nie kupię poprzez GOGA, ani wogule od CDProjekt - włącznie z cyberpunkiem - walić ich i całą porąbaną firmę.
Odpowiedz
Rozumiem, że napisać do supportu w tej sprawie, w ciągu trzech godzin instalacji, już nie zdążyłeś?
Całe CDP płacze, że straciło tak niesamowitego kilenta.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Wracając do tematu - gra wygląda jak crap za 10 zł. Gry karciane jako rdzeń rozgrywki plus pokaz slajdów to pieśń czasów minionych. Gwint sprawdzał się w Wiedźminie, gdzie była to minigra, jako samodzielny twór, czy w multi czy singlu, to przegięcie.
Odpowiedz
Fenyl - mnie nie stac żeby kilka razy kupowac tą samą grę.
Odpowiedz
Mnie też nie, ale nie rozumiem, dlaczego nie napisałeś do supportu?
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Offtop alert  Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
A mnie się bardzo spodobało , widziałem game play i sama walka talią bardziej przypomina "hirołsów" niż faktycznie słabego Gwenta .
Odpowiedz
Dokładnie miałem podobne odczucia po oglądnięciu gameplaya co kolega wyżej, toż to M&M tylko walka odrobinę inksza.
Odpowiedz
(29.09.2018, 09:34 UTC)MAGNUM354 napisał(a): i kolejny przykład - Wiedzmin 3 ukończony w przyblizeniu na 70 %..  wczoraj dokumentnie padł mi dysk hdd - pojechałem kupiłem nowy i zaczeła się zabawa z instalacjami najpierw windows, potem windows 10 Smile i cała reszta.. do sedna -

Na pierwszy ogień STEAM - odplony z pliku exe - logowanie na swiich danych, monit o wpisanie klucza weryfikujacego wysłanego na maila... steam działa, gry są nie trzeba ich ponownie instalować -  pięć minut pracy!!  ( oczywiście gry były przezornie instalowane na drugim hdd )

Jako drugi - Uplay  - logowanie - potwierdzenie kodu weryfikacji i gotowe - jeszcze trzeba było wskazać miejsce zainstalowania Assasyna 4 i Watch dogs i gry się podpieły i działają - kolejne 5 minut pracy!!

Jako trzeci GOG  - po podaniu logina i hasła - ZONK - takie konto nie istnieje!! - po godzinie walki jednak klient GOGA uznał z ejednak takie konto istnieje - ale kolejny ZONK ! - nie ma na nim żadnych gier ( czyli Wieśka 3 )  !!!   Znalazłem opcję realizacji kodu / klucza gry  - i kolejny ZONK !! ten klucz został już użyty i nie może być przypisany do twojego konta !! Jak już zebrałem szczeke z podłogi  zacząłem się zastanawiać jakim cudem kod wpisany z pudełka i przypisany do konta  na którym był już wcześniej nie pasuje do tego konta.. cóż nie doszłem do tego do tej pory  ale w między czasie zacząłem od nowa instalować grę z pudełka ...
Instalacja zakończona - klucz produktu podany ( swoja drogą co za debilizm że klucz podaje się  PO zainstalowaniu gry - prawie trzy godziny w plecy )  i wyskakuje komunikat ten sam co wcześniej - Klucz został juz wykorzystany  wpisz inny klucz !!!!!!!!!!!!!!!!! ^%^##$#^$%$&%^ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kur... już podpowiadam - inny klucz dostanę razem z grą kiedy ja kupię !!!!! Zajebiście normalnie !!! Jednorazowa możliwośc instalacji gry za duże pieniądze  przekonała mnie 20 minut temu że nigdy więcej nic nie kupię poprzez GOGA, ani wogule od CDProjekt - włącznie z cyberpunkiem - walić ich i całą porąbaną firmę.

Oj Magnus, Magnus... ty to masz zawsze jakieś problemy nie z tej ziemi... może poszukałbyś problemu po swojej stronie? Trzy godziny i nie przyszło ci do głowy po 2-3 próbie skontaktować się z supportem? Nie przyszło ci do głowy, że być może próbujesz zalogować się na złe konto, że masz złe dane itd... bo to co opisałeś brzmi jak kosmos.

Nie wiem jak ty ale wszyscy, którzy kupili Wieśka 3 otrzymali wersję GOTY w późniejszym czasie. Może to jest problemem. Być może masz już inny klucz. Ale tu wracamy do pierwszej opcji, czyli kontaktu z supportem. Gwarantuję ci, że rozwiązali by twój problem migiem.

U mnie po reinstalacji nigdy nie było z gogiem problemu. Ba, nawet po instalacji W3 nie musiałem wgrywać save'ów bo sobie z konta pociągnął.

Zauważyłem, że jak jest jakiś drobny kłopot czy przeszkoda, szybko się zniechęcasz... tu raczej doszukiwałbym problemu.
[Obrazek: 26492.png][Obrazek: coLdRBJ.png]

Amor patriae nostra lex
Odpowiedz
Mathias pisal ze offtop alert ale:
Napisalem do nich. Wypelnilem wszystkie pola itd. Minął tydzien i cisza. A konto mam to samo - kajecik z loginami i hasłami nie kłamie Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości