29.12.2016, 09:30 UTC
Witam chciałem sie was zapytać o jedna rzecz mianowicie jak wstawić zdjecie do posta? chciałbym sie podzielić zdjeciami z mojej wyprawy po gwiazdach ale nie wiem jak to zrobić prosze pomóżcie
|
Mały Problem
|
|
29.12.2016, 09:30 UTC
Witam chciałem sie was zapytać o jedna rzecz mianowicie jak wstawić zdjecie do posta? chciałbym sie podzielić zdjeciami z mojej wyprawy po gwiazdach ale nie wiem jak to zrobić prosze pomóżcie
29.12.2016, 09:37 UTC
(29.12.2016, 09:30 UTC)Lowca napisał(a): Witam chciałem sie was zapytać o jedna rzecz mianowicie jak wstawić zdjecie do posta? chciałbym sie podzielić zdjeciami z mojej wyprawy po gwiazdach ale nie wiem jak to zrobić prosze pomóżcie tag [img]tu link do zdjęcia [/img] albo w belce na górze edytora postów ikona wstaw obrazek
29.12.2016, 09:50 UTC
No i najpierw musisz je wrzucić na jakąś stronę. Polecam imgur.com . Załóż tam sobie konto i możesz tworzyć własną galerię. Po załadowaniu zdjęcia, jak na nie klikniesz, będziesz mieć po prawej stronie kilka linków do wyboru.Wystarczy skopiować ten o nazwie BBCode i wkleić do posta.
29.12.2016, 10:00 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 10:02 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Ech, to już trzeci Twój wątek, który przenoszę, Lowca...
Zanim zamieścisz wątek na forum, zapoznaj się proszę z jego strukturą. W większości głównych działów jest przypięty wątek "Informacja o dziale", poczytaj to proszę. W powitalnym PW znajdziesz również link do wątku "Informacja dla nowych użytkowników".
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
29.12.2016, 10:01 UTC
(29.12.2016, 09:50 UTC)Haji-me napisał(a): No i najpierw musisz je wrzucić na jakąś stronę. Polecam imgur.com . Załóż tam sobie konto i możesz tworzyć własną galerię. Po załadowaniu zdjęcia, jak na nie klikniesz, będziesz mieć po prawej stronie kilka linków do wyboru.Wystarczy skopiować ten o nazwie BBCode i wkleić do posta. Dziekuje bardzo za pomoc
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Bug - problem ze zmianą awatara | Gnievmir | 6 | 1,589 |
30.06.2025, 12:33 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
| problem z avatarem | Kleik | 4 | 978 |
26.01.2016, 14:53 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|