Emerytura - Echo Przestrzeni
Piloci,

Nadszedł czas aby po 6 latach zabawy w tłumaczenia informacji przekazywanych przez Galnet ustąpić ze stanowiska. 
To były dwa blogi i pewnie ok 1000 wpisów mojej ręki i pewnie drugie tyle współtowarzyszy tej niedoli. Wink
Mam ostatnio deficyt czasu  a i przyjemności z tego coraz mniej.

Tłumaczenia będą się pojawiać na pewno do końca tego miesiąca - czy dłużej ? - raczej nie.
Jak znajdzie się ktoś chętny przejąć ten projekt to proszę o kontakt

Nie zostawiam was całkowicie samych, bo przecież ze szklaneczką Świńskiego Ryja można  wygodnie usiąść i posłuchać TWH24

o7
Odpowiedz
(09.08.2021, 11:23 UTC)DYoda napisał(a): Piloci,

Nadszedł czas aby po 6 latach zabawy w tłumaczenia informacji przekazywanych przez Galnet ustąpić ze stanowiska. 
To były dwa blogi i pewnie ok 1000 wpisów mojej ręki i pewnie drugie tyle współtowarzyszy tej niedoli. Wink
Mam ostatnio deficyt czasu  a i przyjemności z tego coraz mniej.

Tłumaczenia będą się pojawiać na pewno do końca tego miesiąca - czy dłużej ? - raczej nie.
Jak znajdzie się ktoś chętny przejąć ten projekt to proszę o kontakt

Nie zostawiam was całkowicie samych, bo przecież ze szklaneczką Świńskiego Ryja można  wygodnie usiąść i posłuchać TWH24

o7

Dzięki za lata ciężkiej pracy! o7

Hetmański rep poleciał Heart
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Echo Przestrzeni to kawał wielkiej historii Galnetu w Elite Dangerous. Wielki rep za cała pracę włożoną przez tyle czasu.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Kawał dobrej roboty @DYoda. Może się znajdą następcy którzy pociągną ten wózek jeszcze kawałek.
Rep leci
[Obrazek: 2kXP4Jt.png?3]
Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. 
Arthur C. Clarke 
Odpowiedz
Wielki szacun za to! Rep poleciał!
"Tam gdzie diabeł nie może, tam Rusałkę poślą."

[Obrazek: XfrpR3P.png]
Odpowiedz
Kawał dobrej roboty + rep Smile
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Szacunek wielki - świetna robota .
Pytanie tylko się nasuwa jedno: zostało coś w piwniczce? I kto będzie przygotowywał świeże porcje Świńskiego ?
Odpowiedz
Kawał Historii, Szacunek  O7
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz