Wszystkie złote trofea - 2 lata starań TWHE
Star 
Wraz z zakończeniem ostatniego sezonu squadronowych Leaderboardsów, husarski Squadron TWHE osiągnął coś, na co ciężko pracowaliśmy przez 2 lata - zdobycie złotego trofeum w każdym dostępnym rankingu. Jako społeczności podzielonej na 3 platformy, udało nam się to już dawno, ale wisienką na torcie jest możliwość zaprezentowania wszystkich złotych statuetek na pulpicie jednego statku. I nareszcie jest to możliwe!

[Obrazek: zreDx4C.png]

Dodam, że jesteśmy pierwszym i jedynym Squadronem z jedenastu tysięcy, który może pochwalić się takim osiągnięciem. Nikomu jak dotąd się to nie udało i jeszcze długo się nie uda, patrząc na rankingi. 

Osiągnięcie to jest jednym z największych dla naszej frakcji, o ile bowiem poprzednie projekty były zawsze jednorazowe, to zdobywanie złota we wszystkich kategoriach przez jeden squadron trwało 2 lata i jest efektem zorganizowanego i wspólnego wysiłku dosłownie setek osób przez tysiące godzin. Nie chodzi jedynie o same zmagania w sezonie w danej kategorii, ale też o same przygotowania, które często trwały kilka miesięcy - od rozgryzania sposobów na zdobywanie punktów, eventów pomocniczych w celu zdobywania kasy na niezbędny sprzęt i statki, sesje treningowe dla pilotów nieobeznanych z daną działalnością - aż po właściwy Sezon i walkę z często przeważającymi siłami współzawodniczących squadronów. 

Uwieńczenie takiego sezonu sukcesem i zdobyciem złotej statuetki zawsze było niesamowitym przeżyciem i powodowało chrapkę na złoto w kolejnej kategorii. 

Ze swojej strony chciałem serdecznie podziękować wszystkim, którzy angażowali się w każdy sezon i w walkę o złoto przez te dwa lata. Za każdym razem były to niesamowite emocje i widząc tyle osób, które rzucały wszystko, włącznie z braniem urlopów w pracy czy wywożeniem dzieciaków do teściów, jestem niesamowicie dumny, mogąc przewodzić tak zgranej i oddanej społeczności. Nigdy jeszcze nie byłem członkiem tak wspaniałej grupy graczy. 

I patrząc z perspektywy przywódcy, to właśnie aspekt integracyjny był dla mnie najważniejszy, abstrahując już od wygranych trofeów. Formowanie się więzi między ludźmi, integracja społeczności, poczucie wspólnoty i dążenie do jednego celu, nawiązywanie przyjaźni i wspólne godziny spędzone na kanałach głosowych - w ostatnie dni sezonu często całonocne sesje do białego rana - to naprawdę niesamowita sprawa i jeden z powodów, dla których Skrzydlata Husaria jest tak zgraną społecznością graczy, którzy na odezwę Hetmana potrafią naprawdę rzucić wszystko i ruszyć do boju, niezależnie od tego, czego dotyczy dana akcja.

Operacja "Ostatnie Trofeum" wieńczy nasze dwuletnie wysiłki i teraz nareszcie możemy odsapnąć, jednocześnie podziwiając 6 złotych statuetek na pulpitach naszych statków.

Chylę czoła przed wszystkimi członkami tej grupy i piję dziś Wasze zdrowie, Panie i Panowie. Jesteście niesamowici!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
@Trufel Aubaris
A ja przewrotnie muszę powiedzieć że dla mnie całe te LBAX były łatwiejsze do wytrzymania dzięki Twoim meldunkom z wyprawy xD
Odpowiedz
Jak wiecie ja osobiście jestem pacyfistą ( no prawie ) dlatego nie budowałem nawet statku do AX. Zdaje sobie sprawę że najwieksze emocje udzielają się podczas walki a szczegolnie wspólnej ale ja sie rownie dobrze vawilem podczas eksploracji, handlu i dwoch innych LB .
Pozostaje mi też tylko podziekować wszystkim którzy doprowadzili do końca ten projektSmile
P.S. to co teraz wprowadzamy rządy twardej ręki i podbijamy i miażdzymy wszystko dookola razem z innymi grupami graczy ?
Wink taki zarcik Smile
Ale serio - jakie dalsze plany ?
Odpowiedz
Ok, a gdzie wyniki??
Gratulacje dla wszystkich biorących udział.
Odpowiedz
(21.09.2020, 09:31 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Ale serio - jakie dalsze plany ?

Leaderboadsowe? Żadne, wygraliśmy już wszystko, co mogliśmy wygrać Biggrin

(23.09.2020, 09:30 UTC)LeWaR napisał(a): Ok, a gdzie wyniki?? 
Gratulacje dla wszystkich biorących udział.

Finalna tabela wyników:

[Obrazek: unknown.png]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Gratulacje Biggrin.
Odpowiedz
1 024 000 000 To był mój osobisty wkład do tej punktacji Smile Ciekawe tylko kiedy dowództwo w końcu zaakceptuje mój wniosek o odznakę forumową za 1 mld w Combat Bond ...
Odpowiedz
[Obrazek: O4emca6.jpeg]
Odpowiedz
Nie chce mi się liczyć, ale reszta razem nie ma tyle co TWH?

Pozamiataliście nimi podłogę czy jak?

Normalnie LOL, OMG i ja pier...... razem wzięte...
Odpowiedz
Chyba Lenuch liczył. Mówił że mieliśmy więcej punktów niż szwadrony z miejsc 2-200 xD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości