Chętni do gry [Małe statki]
Jako że jestem psychofanem Cobry Mk3 mam pytanie do was piloci. Czy są pośród nas podobni do mnie, tacy których nie rusza latanie wielkimi statkami (powiedzmy że małe statki to  takie które  ważą poniżej 250ton)
 Jeżeli tak to pozostawcie namiary na siebie i jak galaktyka pozwoli to polatamy razem walcząc z przeciwnościami losu. 

Obecnie moja "Gadzina" jest na etapie ostatnich poprawek u inżynierów ale jak najbardziej nadaje się do zabawy.
Odpowiedz
Nie wiem czy nie lubię latać dużymi statkami, ale wiem, że na duże statki mnie nie stać. Cobra Mk 3 też mi się spodobała, ale mam zaplanowaną trasę do HIP 107172, gdzie kupię Mk 4. Przez ostatni tydzień planowałem trasy przelotów handlowych i górniczych, więc szybko zarobię.
Odpowiedz
jak już kupisz cobrę mk4 to udokumentuj to . ten statek był tylko dla tych którzy kupili grę w przedsprzedaży ..
Odpowiedz
(15.07.2018, 09:28 UTC)DYoda napisał(a): Jako że jestem psychofanem Cobry Mk3 mam pytanie do was piloci. Czy są pośród nas podobni do mnie, tacy których nie rusza latanie wielkimi statkami (powiedzmy że małe statki to  takie które  ważą poniżej 250ton)
 Jeżeli tak to pozostawcie namiary na siebie i jak galaktyka pozwoli to polatamy razem walcząc z przeciwnościami losu. 

Obecnie moja "Gadzina" jest na etapie ostatnich poprawek u inżynierów ale jak najbardziej nadaje się do zabawy.

A może polatał byś ze mną jako pilot myśliwca? Mamy pączki.
Odpowiedz
(15.07.2018, 17:00 UTC)MAGNUM354 napisał(a): jak już kupisz cobrę mk4 to udokumentuj to . ten statek był tylko dla tych którzy kupili grę w przedsprzedaży ..

eee to chyba się zmieniło bo mogę kupować mk4

(15.07.2018, 17:45 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(15.07.2018, 09:28 UTC)DYoda napisał(a): Jako że jestem psychofanem Cobry Mk3 mam pytanie do was piloci. Czy są pośród nas podobni do mnie, tacy których nie rusza latanie wielkimi statkami (powiedzmy że małe statki to  takie które  ważą poniżej 250ton)

A może polatał byś ze mną jako pilot myśliwca? Mamy pączki.

Dzisiaj wieczorem będę w HR8444
Ale do myśliwca to moje dupsko się nie zmieści, jak potrzeba to cobra pośmigam.
Odpowiedz
Jeszcze co do tej Cobry Mk4, z tego co się dowiedziałem to każdy może to kupić, wg aplikacji do planowania tras (w sumie fajna sprawa) najbliższe miejsce (od HR 8444) gdzie ją kupisz to wspomniane HIP 107172, gdzie udam się po powrocie do domowych pieleszy. Jak na razie nie znalazłem żadnych przesłanek, by jej sprzedaż była obecnie ograniczona, za to są do niej jakieś skiny do kupienia tylko w jakichś akcjach promocyjnych(nie zgłębiałem tematu). Może o to ci chodziło?
Odpowiedz
"The Cobra MkIV is an exclusive reward for Elite Dangerous players who upgraded to Elite Dangerous: Horizons during its first year.[2] It is only available to PC players who purchased Horizons before February 5, 2016 (this also includes Lifetime Expansion pass holders), and to Xbox One players who purchased the Horizons season pass before July 30, 2016. Players who met these requirements can obtain the ship in-game from stations using credits.[3] PlayStation 4 players currently do not have any means to access the Cobra MkIV. Frontier have not made any announcements of making the Cobra MkIV accessible to other players."

Z tego co wiem nic się nie zmieniło co do możliwości zakupu Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Fenyl, nie wiem coś ty tam napisał ( nie znam Suahili ) Smile ale napisałem to bo ktoś mi tak powiedział, ja osobiście napewno kupiłem Horizons po podanym terminie a samą gre chyba pod koniec drugiego roku, więc raczej nie kupię Cobry 4 . Kiedyś walczyłem z graczem który taką latał wygrałem ale byłem Anacondą Smile
Odpowiedz
Dziady mi offtop zrobiły Sad nie będzie Świńskiego Ryja.
Odpowiedz
(15.07.2018, 17:00 UTC)MAGNUM354 napisał(a): jak już kupisz cobrę mk4 to udokumentuj to . ten statek był tylko dla tych którzy kupili grę w przedsprzedaży ..

i mi też tak się zdaje Huh
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz