S.O.S. ucieczka z warkocza gwiazdy neutronowej
S.O.S. Piloci!

Jak można uciec z warkocza gwiazdy neutronowej?!
Wyrzuciło mnie z super cruse, i niemożliwością jest ustawić statek w escape vector! 
Czy komuś się to udało? Max pipsy na engine, boost... nie wiem co jeszcze próbować Sad
Need help! Sad((
Odpowiedz
Miałem to samo, nie udało mi się, w momencie gdy spaliło mi napęd pozostało epic boom. Próbowałem wszystkiego, nic nie pomogło. Ani jump do innego systemu, ani wejście w "warpa" w systemie nie działało, statek latał na wszystkie strony tylko nie na punkt escape, chyba po prostu trzeba mieć szczęście że akurat Cię "ustawi"
Odpowiedz
Napisz do supportu. Jeśli to pierwszy raz, to myślę, że będą skłonni pomóc Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Przykro mi , ja poległem Angel
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
No trudno parę kilkadziesiąt milionów w plecy,
zanim support pomoże to przegramy Kamitrę, nie ma czasu gdy Husaria w potrzebie!

P.S.
Ale lekka przeginka z tym ze strony twórców.
Ciekaw jestem ile osób joystiki połamało, bo mnie wiele nie brakowało Sad
Odpowiedz
Spróbuj może skok FSD do możliwego do ustawienia systemu. Ja tak uciekam jak się rozbiję na gwieździe.
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
Raz mintylkonsie udalo, ale trzeba dzialac szybko. Musisz miec ustawiony system w tym kierunkundo ktorego jestes obrocony. I od razu szybko gobwybrac z panelu i probowac robic skok.
Jezeli jednak masz uszkodzone moduly tobci wylaczy fsd nim skoczysz. Wtedy nic juz nie pomoze
Odpowiedz
@Azorus Wiem, że trzeba działać szybko. No ale lepsze to niż od razu się poddać. Mi też się już raz udało rozbić na neutronówce i przeżyć. Wiadomo, szczęście też trzeba mieć, ale jednocześnie nie można dać się panice i nie wolno się od razu poddawać.
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
Prawidłowy kąt podejścia oraz wyjścia przez warkocz zachowany?
[Obrazek: I9i9mq.jpg]
Odpowiedz
Z tego co wiem, to z neutronówek ucieka się w miarę normalnie. To białe karły są wredne Smile
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz