Uwagi i pytania dotyczące publicznego forum
Uwagi i pytania dotyczące publicznego forum
Sleep is baby-mama of death.
Odpowiedz
Jeśli ktoś chciałby udostępnić swój poranik w publicznej skecji forum, dla osób spoza Husarii, dajcie znać. Ja sam dałem swoje dwa poradniki, które nie są jakoś przydatne. Takie bardziej zaawansowane wolelibyśmy chyba zachować tylko dla Husarzy, ale z drugiej strony chcielibyśmy też czymś zachęcić do rejestracji na forum.

Oczywiście jeśli chcecie się swoimi poradnikami podzielić z publiką - śmiało!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
To jest dobry moment, żeby uaktualnić swoje poradniki - ja swój odświeżę i przedstawię do akceptacji, czy wrzucamy do otwartego forum.
Odpowiedz
Gdzieś będzie jakaś lista tych pilotów?
Odpowiedz
(21.04.2017, 11:33 UTC)Calvarian napisał(a): Gdzieś będzie jakaś lista tych pilotów?

Co najwyżej na memberliście można sprawdzać, nikt nie weryfikuje czy są tacy piloci w grze Smile Co innego jak jakiś pacjent będzie chciał dołączyć do TWH.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(21.04.2017, 11:33 UTC)Calvarian napisał(a): Gdzieś będzie jakaś lista tych pilotów?

Tylko tu: http://thewingedhussars.com/memberlist.p...descending
--

Odpowiedz
Mam pytanie.

Wczoraj przy okazji zmiany przeglądarki wszedłem tutaj jako nie zarejestrowany i widzę tylko działy informacyjne dla gości, jaki sens jest robić forum publiczne jeśli takie nie jest bo nadal wymaga rejestracji?
Na forum Frontiera wchodzę normalnie bez logowania i mogę je sobie przeglądać, a tutaj wszystkie te poradniki w dziale "publicznym" i tak nie są dostępne.

Może tak ma być, a może to błąd. Nie wiem.
W każdym bądź razie na Vivaldim i Chromie tak właśnie jest.
Odpowiedz
Tak ma być. Bo z drugiej strony jaki jest sens upubliczniać forum bez możliwości pisania w nim? Tongue

A anonimowym gościom na pewno nie będziemy dawać możliwości pisania, bo ja dobrze wiem czym się to skończy Wink
--

Odpowiedz
Vermiloatakospamem Wink
Odpowiedz
Nazwa działu "Kontrola Celna" jest dla mnie bardzo dziwna, nie rozumiem co ma oznaczać, myślę że w niektórych przypadkach funkcjonalność powinna być ważniejsza niż fabuła Smile
Odpowiedz