World of Tanks
Mam część modów wyrzucić z xvm. Na E25 mam siatę, dosyłacz i optykę osłoniętą.

Gram zachowawczo, bo nie mam umięjętności.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
@Brachu Jak masz siatkę to lepiej przy okazji dać lornetkę zamiast osłoniętej optyki, i tak przeważnie stoisz pewnie nim w krzaku więc lornetka da więcej. A mody to zależy wyłącznie od Ciebie, jak działa dobrze i Ci pasują to zostaw, a jak coś przeszkadza to wywalasz.
Odpowiedz
@Nizm0

Powyrzucałem mody. Zostawiłem tylko pasek życia od xvm i kilka pierdół. Od razu fpsy się podniosły.

Nowe mapy super.

Dobry jest czołg T34-85M?

No i najważniejsze, pograłem w plutonach z @Dworzanin, @Macias071 i @tomekrip.

Bardzo dziękuję za grę. Raz szło lepiej, raz gorzej ale zabawa była przednia.

Odpowiedz
Brachu, "M-ka" to taki lepszy Rudy. Ma 75mm blachy z przodu - Rudy tylko 45mm, więc jak staniesz kantem, i możesz schować dolną płytę, to na swoim tierze można nim elegancko odbijać. Kiedyś miał gorsze działo od tak Rudzielca jak i drzewkowego T-34/85, jakiś już czas temu dostał buff do penetracji (ze 120 na 144mm na bazowym pocisku), i chyba do szybkostrzelności, obrażenia na minutę ma wyższe niż "nasz" teciak.
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
ta Mka to najlepszy sredni na VI tierze
Odpowiedz
Jesli ktos jeszcze nie ma:

DCM-CEBD3-5WH9X
DCB-86BU8-9VBDA
DC9-R5CDW-9564E
DCH-XMGPX-T27US
DCK-PXD26-V69TN

kto pierwszy ten lepszy Smile
Odpowiedz
Coś do pośmieszkowania przy popołudniowej kawie https://www.facebook.com/pg/Angelos-worl...8924276009
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Uwaga, najlepsza premka w grze jest w moich rękach - TOGII* is the frog

[Obrazek: ZHgjQrR.png]

[Obrazek: 7T3eIkx.png]

[Obrazek: kNjyO6h.png]

[Obrazek: 5JyEaBR.png]

[Obrazek: gTgKIYU.png]

[Obrazek: Vdhjgky.png]

Odpowiedz
Ja tej grze oficjalnie już mówię: pas.
Teraz to sobie driftuję niszczycielem w World of Warships Biggrin

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Włoskie wyzwanie – ruszajcie po nagrody!

Począwszy od 12:00 w piątek, 13 kwietnia do 12:00 w piątek, 27 kwietnia, to wydarzenie będzie wprowadzać do bitew losowych smaczek szalonego i wściekłego polowania na liczne nagrody i cenne przedmioty w grze. Zaczynają się one od kredytów, rezerw osobistych i wyjątkowych kamuflaży, a kończą na potężnym Progetto M35 Mod 46 wyposażonym w działo z nową mechaniką automatycznego przeładowania.
[Obrazek: progetto_m35_mod_46_(1).jpg]

Dołączcie, aby przez 10 zaciekłych etapów wywalczyć sobie drogę do nagród w grze. Ukończcie je wszystkie, aby zyskać pierwszy włoski czołg i przygotować się na wejście nowego państwa!

Jak to działa
Włoskie wyzwanie składa się z 10 kolejnych etapów do ukończenia. Aby urozmaicić i uatrakcyjnić to wydarzenie, wprowadzamy dwa sposoby na zdobywanie nagród.
  • Wyścig wytrzymałości: To podejście, oparte na zdobywanych przez Was bazowych PD, zachęca do działania tych, którzy osiągają sukces dzięki wytrwałości. Każdy etap będzie wymagał zdobycia pewnej liczby PD pojazdami przynajmniej VI poziomu. Pamiętajcie przy tym, że Wasze wyniki będą się liczyć tylko wtedy, jeśli znajdziecie się wśród 10 najlepszych graczy w drużynie na koniec bitwy – nieważne, czy Wasza drużyna wygra, czy przegra.
  • Podnieście poprzeczkę: Możecie też wybrać ścieżkę alternatywną, zawierającą dużo bardziej skomplikowane zadania wyłącznie dla maszyn X poziomu. Osiągnięcie tych celów pozwoli Wam zaoszczędzić czas, ale będziecie musieli dać z siebie wszystko.
Ale Włoskie wyzwanie oferuje o wiele więcej niż jego główne trofeum. Na Waszej drodze do zdobycia go zyskacie całe mnóstwo innych cennych przedmiotów!
  • Ukończenie każdego etapu napełni Wasz skarbiec kredytami, rezerwami osobistymi i materiałami eksploatacyjnymi.
  • Ukończenie 7 etapów zapewni Wam wyjątkowy styl wyglądu zewnętrznego i dodatkowe miejsce w garażu.
  • Ukończenie wszystkich 10 etapów zapewni Wam dodatkowe miejsce w garażu i Progetto.
[Obrazek: [wot]-italian-marathon_pl.jpg]

Na skróty
Jeśli nie możecie się doczekać wypróbowania nowego czołgu, możecie zajrzeć do sklepu premium i kupić cały zestaw zawierający Progetto oraz nagrody za wszystkie misje bojowe.
Jeśli zdecydujecie się na zakup, wcześniejsze ukończenie etapów obniży końcową cenę zestawu o 10% za każdy ukończony etap. Na przykład, jeśli ukończycie 7 z 10 etapów, to otrzymacie zniżkę w wysokości 70% ceny.

Ukradzione ze strony wota: https://worldoftanks.eu/pl/news/general-...ian_event/
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz