Ankieta: Jak w skali 1-5 oceniasz zmiany i nowy content z Bety Beyond?
Ankieta jest zamknięta.
1
0%
0 0%
2
5.26%
3 5.26%
3
19.30%
11 19.30%
4
61.40%
35 61.40%
5
14.04%
8 14.04%
Razem 57 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Elite: Beyond - Chapter One (3.0) - Beta - 25.01
Co mi się podoba w tym nowym systemie misji dla Wingów, to to że teraz np. handlarz będzie mógł sobie wziąć obstawę i udostępnić im swoją misję przewozową, co da im też nagordę za nią. Nie trzeba już będzie płacić wyrzucając 500 ton Painitu w przestrzeń Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Tak sobie czytam, czyli z tego wynika, że jak zginę na wskutek wypadku to już nie wracam do ostatniej stacji w której byłem, tylko mnie odnowi w najbliższej?
A drugie, te kary za morderstwo to dotyczą też NPC, czyli koniec z farmieniem T9 na części ? a w anarchii?
(17.01.2018, 15:44 UTC)Baton napisał(a): Tak sobie czytam, czyli z tego wynika, że jak zginę na wskutek wypadku to już nie wracam do ostatniej stacji w której byłem, tylko mnie odnowi w najbliższej?
A drugie, te kary za morderstwo to dotyczą też NPC, czyli koniec z farmieniem T9 na części ? a w anarchii?

Nie wiem i nie wiem Smile

Ciężko powiedzieć w sumie. Przekonamy się już za tydzień!
--

Te zminy w C&P juz za tydzien? Czy tylko test?
(17.01.2018, 17:47 UTC)MUSKETEER napisał(a): Te zminy w C&P juz za tydzien? Czy tylko test?

za tydzień beta więc zmiany pewnie koło połowy lutego?
Te dodatki z dzieleniem misji na kilku to takie robienie osobistych „community goals” czy tylko ja mam takie wrażenie? Ogólnie silniejsza policja i sam pomysł z więzieniem jak dla mnie bomba.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
(17.01.2018, 18:50 UTC)szkodi napisał(a): Te dodatki z dzieleniem misji na kilku to takie robienie osobistych „community goals” czy tylko ja mam takie wrażenie? 

To był akurat taki typ misji - transportowa po prostu. Z tego co mówili innym typem np. jest assassination, gdzie cel jest w mega wyinżynierowanym statku, do którego zniszczenia będzie potrzebne skrzydło.

Nie bardzo widzę, jak współdzielenie misji ma być osobistym CG - jedynym podobieństwem jest pasek postępu w misjach typowo transportowych.
--

(17.01.2018, 19:37 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nie bardzo widzę, jak współdzielenie misji ma być osobistym CG - jedynym podobieństwem jest pasek postępu w misjach typowo transportowych.

A ja pomyślałem tak jak szkodi wcześniej, że to takie małe CG więc mi się podoba byle tylko poziomy były jakieś wysokie, na przykład 20000 ton czy coś, ja na raz Krową biorę 725 ton, więc potrzebne jakieś wyzwanie lekkie choćby.
Niby tam ma być jakiś limit na ilość cargo, które można wziąć na raz. Dlatego właśnie zapachniało mi CG.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Fajnie gdyby nowy statek wykręcał po inżynierach skok na poziomie 50Ly. Raczej mało prawdopodobne, ale z przyjemnością wybrałbym sie nim na eksplorację w jakieś nieznane zakątki. Bardzo liczę na poprawienie jakoś powierzchni planet, zobaczymy dziś, co udało się twórcom "wykręcić".
[Obrazek: 43414.png]