OFICJALNY [ZAKOŃCZONY] THRUSTMASTER - JOSYSTICKI, HOTASY - ZNIŻKA DLA SPOŁECZNOŚCI FORUM!
UWAGA! Przedłużamy promocję do poniedziałku 08.01 włącznie! Jeśli z jakiegoś powodu nie załapaliście się na rabat - to macie jeszcze szansę Smile

Przekazałem też swoje uwagi odnośnie sposobu przeprowadzenia całej akcji przez sklep Alsen - głównie chodzi o brak dostępności produktów oraz zamieszanie z cenami. Mam nadzieję, że to się już nie powtórzy. Zresztą sam Alsen zdaje sobie sprawę, że nie wyglądało to najlepiej i dostałem od nich emaila z przeprosinami.

Dobre wieści są takie, że Thrustmaster jest ogólnie zadowolony z całej akcji i zaproponowali nam stałą współpracę, tak że podobne promocje - jak i konkursy z nagrodami! - na pewno się jeszcze u nas pojawią i całkiem możliwe, że będą to regularne akcje, np. raz na kwartał. 

Jeśli nie skorzystaliście więc z 25% rabatu na sprzęt - korzystajcie póki akcja trwa, a jeśli macie w planach zakup nowego joya, ale dopiero za jakiś czas, trzymajcie rękę na pulsie i śledźcie nasze forum Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mała uwaga - powyższe info jest świeżutkie (rozmawiałem z przedstawicielem TM dosłownie 15 min temu!) i z tego co mi wiadomo kod promocyjny jeszcze nie został na nowo aktywowany, więc może najlepiej będzie spróbować od jutra Smile
--

Odpowiedz
Własnie miałem pytać... bo myśle kupić pedały może, a po wpisaniu kodu cena się nie zmienia... Czyli ciągle kod nie aktywny.

wygląda, że pedały nie są objęte promocją... co jest troche lipne.... szkoda
Odpowiedz
Chciałem kupić T.16000M FLIGHT PACK, ale w alsenie jest dostępne tylko 5 z 13 produktów  Sad 03/01 jak Hetman pisał o przedłużeniu akcji do 08/01 jeszcze był, a potem znikł.
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
No masakra jakaś z tym Alsenem. Napisałem do nich... ZNOWU.

Po prostu koszmar, co za firma Biggrin
--

Odpowiedz
(05.01.2018, 11:35 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Chciałem kupić T.16000M FLIGHT PACK, ale w alsenie jest dostępne tylko 5 z 13 produktów  Sad 03/01 jak Hetman pisał o przedłużeniu akcji do 08/01 jeszcze był, a potem znikł.

Odpowiedź ze sklepu:

Cytat:Witam. Indeksy zniknęły ponieważ sprzedany został cały stock w przypadku poszczególnych indeksów. Już się świecą te joye które są u dystrybutora, proszę sprawdzić. Jeżeli któregoś produktu nie ma na stronie to jest już niedostępny nawet u dystrybutora.
--

Odpowiedz
Aktualizacja 08/01/2018: Akcja promocyjna zakończona. Kolejna taka akcja odbędzie się za jakiś czas, tak żę trzymajcie rękę na pulsie i śledźcie nasze forum.
--

Odpowiedz
ja zamawiam teraz 30% rabatu na komputer pod Elite Wink
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Ja kupiłem swojego pierwszego hotasa w życiu przez tę promocję, przyszedł bardzo szybko i bez szwanku. Także dziękuję osobom odpowiedzialnym za tę promocję, bez niej pewnie bym się nie zdecydował Smile
Odpowiedz
HOTAS 4 kupiłem. Dziwne było to że linka znalazłem tylko przez Google. Na samej stronce Alsena nie mogłem znaleść joya.
Odpowiedz