Liczba postów: 2,061
Liczba wątków: 18
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Brachu
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Generalnie po losowaniu wiedziałem, że będzie ciężko. Masz rację za bardzo pojechałem do przodu i to jest błąd, który popełniam najczęściej, czy to na LT, czy HT i TD.
Objechać się bałem, ponieważ na dole był IS-2. Nie było możliwości ucieczki.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet
Reputacja:
47
Platforma:
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Pytanie mam o załogę E25.
Czy konieczne jest jej przeszkolenie na inny TD, np. Hetzer? Z Mardera wiem, że bez problemu przeszli na E25, tj. nie mieli czerwonych % umiejętności.
Załoga z premki idzie w odstawkę, załogę którą chcesz szkolić albo wsadzasz na stałe do premki a na czołg pierwotny nową, żeby odblokowywać moduły, albo skaczesz nią w tę i z powrotem.
Reputacja:
47
Platforma:
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
To jednak wylądują koszarach albo we Freikorpsie.
Ja bym ich w koszarach schował, bo kiedyś skończysz szkolić załogę i wtedy czołg zostanie pusty, a tak zostanie oryginalna, którą też można podszkolić.
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
Platforma:
CMDR: gizmo12151978
O ile się nie mylę to jak kupiłeś e25 todostałeś załogę z perkiem braterstwo broni plus możesz sobie wybrać następny perek czyli masz dwa odrazu.. jeśli już masz jakaś załogę z perkami na niszczyciele czołgów to szkol ja w e25.. natomiast załogę z e25 możesz przeszkolić (za golda bez straty doświadczenia lub kredyty w grze ze stratą) np: inne czołg cierpki, letki, med... nie ma sensu zostawiać tej załogi tylko pod e25 bo tam i tak możesz wsadzić bez rzadnych konsekwencyj załogę z każdego niszczyciela niemieckiego...
Reputacja:
47
Platforma:
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Mam załogę z 50% doświadczenia bez perków. Na razie siedzą w koszarach. Jaki 1 perk dla załogi? Chief oczywiście żarówka.