Nie, do dziury nie da się wlecieć

A co do danych, to chyba każdy przekonał się na własnej skórze, że lepiej zawszę trochę sprzedać
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Zawsze przy lądowaniu na planecie patrzę, jaka jest grawitacja - też po jednym nieuważnym podejściu pytonem do planety z 3,7g
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: PanTwardowski76
Jakie materialy sa potrzebne by sie naprawic majac zainstalowane moduly naprawcze, sa to limpety czy wegiel, zelazo i inne graty z kopania?
18.10.2017, 17:03 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.10.2017, 17:05 UTC przez Pajk.)
Żeby naprawić nic - masz zapas materiału w AFMU, ale żeby uzupełnić zapas potrzebujesz materiały - prawy panel - zakładka inventory->synthesis-> AFM Refill
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: PanTwardowski76
Dzieki, zatem szybka wizyta u magikow, i na wycieczke:-) chyba przesadzilem z wyposazeniem anakondy bo skacze jak zaba z kowadlem na plecach, ale lubie miec wszystkie niezbednie-niepotrzebne rzeczy, niz jechac na ramie w dodatku frezowanej by mniej wazyla:-) wiec bedzie to wygladac jak pakistanska ciezarowka, na nurburgringu w dodatku wyladowana bydlem i pasazerami:-)
Czy bronie eksperymentalne moga skutecznie radzic sobie z piratami? Wybaczcie pytania godne nooba.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: DzierzbaHyperion
Hej wszystkim, zastanawiałem się jak tutaj z czatem głosowym na ps4. Miał ktoś już styczność? Jak do tej pory w żadnej grze go nie używałem, więc pytanie zielonego - zwyczajne słuchawki z mikrofonem wystarczą?
A discord na komórce? - TS był, ale nie działał mi, czyli dobrze, że na discorda przeszliśmy.