Poszukuję słuchawek z mikrofonem - nauszne
KOSS Porta Pro - fajne są, ale wyglądają jakby się miały zamiar za chwilę załamać... poczytam o nich... no i cena kurcze przystępna, więc do testów chyba wezmę... REP+ poleci jutro, bo mi się limit wyczerpał... Dziękuje @Shamoth Smile
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Ja też korzystam w domu z HyperX Cloud w pierwszej wersji i popieram wszystkie argumenty za nimi - jestem bardzo zadowolony ale na miasto bym ich nie ubrał, mimo wszystko lubię nie być całkowicie odciety ze względów bezpieczeństwa. Ale Y40 dają mi wystarczające tłumienie żeby cieszyć się z muzyki i audiobooków. I są mega mobilne A w pudełku jest też zgrabny pokrowiec, spakowane w nim słuchawki są średnicy płytki CD.

Koss! Zapomniałem, a też je rozważałem ale AKG ostatecznie wygrały, Y40 sprawiają wrażenie znacznie wytrzymalszych i dźwięk z nich bardziej mi poszedł.
Kaz
Odpowiedz
(09.10.2017, 09:18 UTC)szarik napisał(a): KOSS Porta Pro - fajne są, ale wyglądają jakby się miały zamiar za chwilę załamać... poczytam o nich... no i cena kurcze przystępna, więc do testów chyba wezmę... REP+ poleci jutro, bo mi się limit wyczerpał... Dziękuje  @Shamoth  Smile

Spoko, myślałem tylko że szukasz stricte do grania dużych żeby się odizolować i zanurzyć a jak potrzebujesz takich uniwersalnych to te KOSS'y lub Superlux HD440 ale nie wiem jak te 440 cisną na uszy bo nie miałem.
Wole jednak albo dokanałowe albo wokółuszne, douszne czy nauszne zawsze powodowały u mnie dyskomfort no i mniejsze uszczelnienie niż dwa pierwsze warianty dawały także gorszy odbiór audio...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
No i padło na:

[Obrazek: stinger-box-1.jpg]
Przecenili z 249zł na 180zł
Odpowiedz
Promocja, jeszcze kilka godzin i ograniczona ilość sztuk w -xkom

https://www.x-kom.pl/goracy_strzal/12667

[Obrazek: A8Trc5e.png]
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
ja używam SB od lat ... i jestem zadowolony ze względu iż kabel nigdzie sie nie majta, dzwięk jest super ... i zadowolony jestem z karty na USB

SŁUCHAWY Biggrin

są zagrzebiście wygodne, mimo godzin spędzonych przed kompem nie boli ani głowa ani uszy
słuchawki osiadają na głowie na tej miękkiej podusi i nic nie ciśnie Smile mikrofon odłączany
a ten "delikatny czerwony kabelek" ... to padnie jak ruskie przyjdą ... słuchawy spadły mi z biurka ze 100x z 500x przejechalem krzesłem po kablu
przydatny jest wyciszacz na kablu, jest w optymalnym miejscu - nie trzeba go szukać
Odpowiedz
Szczerze polecam SteelSeries Syberia 650 , mam i są naprawdę bardzo wygodnehttps://steelseries.com/gaming-headsets/siberia-650
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
Odpowiedz
(12.10.2017, 10:19 UTC)Grabazlock napisał(a): Szczerze polecam SteelSeries Syberia 650 , mam i są naprawdę bardzo wygodnehttps://steelseries.com/gaming-headsets/siberia-650

Miałem i oddałem po kilkunastu dniach, mikrofon był bardzo cichy tak samo dźwięk po usb, jak wpinałem do mini-jacka to głośność słuchawek się poprawiała no ale wtedy nie ma sensu wydawać takiej kasy. Wygodne i lekkie są.
Odpowiedz
To zdaje się jest jakaś nowość.
Wyglądają fajnie (jak na mój gust),piszą o nich dobrze...
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&...LPN1ug_R3w
Odpowiedz
(12.10.2017, 07:38 UTC)MoherowyBerecik napisał(a): ja używam SB od lat ... i jestem zadowolony ze względu iż kabel nigdzie sie nie majta, dzwięk jest super ... i zadowolony jestem z karty na USB

SŁUCHAWY Biggrin

są zagrzebiście wygodne, mimo godzin spędzonych przed kompem nie boli ani głowa ani uszy
słuchawki osiadają na głowie na tej miękkiej podusi i nic nie ciśnie Smile mikrofon odłączany
a ten "delikatny czerwony kabelek" ... to padnie jak ruskie przyjdą ... słuchawy spadły mi z biurka ze 100x z 500x przejechalem krzesłem po kablu
przydatny jest wyciszacz na kablu, jest w optymalnym miejscu - nie trzeba go szukać

Matko z curko!! (jedynaczko)

Wytłumaczcie mi co robię źle.
Słuchawki z takim kabelkiem właśnie w oplocie "materiałowym". Żeby nie było, też czerwonym. Tego przecież nie da się używać!
Kabel zwisa ci ze słuchawki, leży gdzieś tam na ramieniu czy klatce piersiowej, każdy ruch najmniejszy głowy to szuranie materiałem oplotu o materiał tego co masz na sobie (zbroja Husarska). Przenosi się to na słuchawkę i ucho, idzie oszaleć. Nigdy więcej materiałowego oplotu.

Nago mam grać? W folię plastikową się ubrać?
Odpowiedz