"The Return" 2.4 premiera 26 września
No to trzeba zrobić ankiete :>
Atakować
Nie Atakować
Atakować jeśli zataktują
Jeśli zatakują spieprzać Biggrin
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
Nie ma NAKAZU atakowania, został tylko zniesiony ZAKAZ Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(15.09.2017, 13:35 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): No to trzeba zrobić ankiete :>
Atakować
Nie Atakować
Atakować jeśli zataktują
Jeśli zatakują spieprzać Biggrin

Husarz ma spieprzać?! No chyba żartujesz Biggrin
Jedyna ankieta w tym temacie powinna brzmieć:
Czy atakować Thargoidów?
a) tak
b) atakować
c) oczywiście
d) na pohybel

Innych nie akceptuje Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(14.09.2017, 21:51 UTC)Aris napisał(a):
(14.09.2017, 19:47 UTC)Kyokushin napisał(a): Fajnie że planują zredukowanie losowości w inżynierach.

Should i keep my cif?

i smell another round of grinding coming up and this time some of the sdc wont come back Biggrin 

Harry did 500 rolls per frag to max it Smile

they are gonna be pissed big time but thats life or better ED

Moim zdaniem  tak  duża losowość w ulepszeniach u inżynierów była od początku poronionym pomysłem. Wypadkowa  pożądanych i niepożądanych skutków modyfikacji parametrów  powinna być zawsze stała: np. Zwiększając DPS lasera zwiększasz również proporcjonalnie pobór prądu i generowanie wysokiej temperatury.  Magiczne bonusy  wybiórczo poprawiające  niektóre parametry bez skutków ubocznych tylko psują rozgrywkę i wprowadzają niepotrzebne zamieszanie. Jeśli już muszą koniecznie być , to niech przynajmniej wprowadzają zmiany w rozsądnych zakresach 2-5 % a nie jednemu graczowi +20%  a innemu 4 %. przy wykorzystaniu takiej samej ilości materiałów.

for Aris, in order to not force him to continously use  Google translate Smile

In my opinion such a great randomness in the engineers improvements  was a bad idea from the very beginning . The balance between  desired and undesired effects of modified parameters  should always be maintained: for example, by increasing the DPS of the laser, you will also increase the  energy consumption and generation of high temperature. Magic bonuses that selectively improve certain parameters without side effects only spoil the gameplay and introduce unnecessary confusion. If they really  have to be present in game, they should at least bring in  modifications in a reasonable range of 2-5% , not + 20% for one player  and  4% for another, with the same amount of  utilised materials
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz

Odpowiedz
RNG is making Elite: Cancerous.

They told on stream there will be a less rendomisation, not now, but in future - in 3.0, so i suppose next year.
500 rolls? So SDC need to have some crack train, better than previous exploit. Collecting CIF's even on crack train on secured bases will require lifetime on the grind, so if Harry made it faster, then they know something what we don't.
Things like RNG, exploits and crack trains  are taking out whole pleasure of playing from the game.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Kyoku, oni nic takiego nie powiedzieli Smile Tak jak pisałem, powiedzieli, że będą zmieniali podstawy gry, czyli także inżynerów, ale nikt nigdzie nie powiedział, że zmniejszą losowość.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Mówili przecież, jak to usłyszałem to się zakrztusiłem kolacją nawet. Nie wiem w którym momencie, nie chce mi się szukać, ale mówili to.

Dobra, to było pytanie od gracza, a Sandro mu odpowiedział że nic nie powie, wcześniej czytając to pytanie. No to, idę grać w star citizena.
Niech się walą i sobie z harym potterem zbierają te cracki.
Odpowiedz
Jestem ciekaw jak będzie z tymi rakietami. Podtrzymuję swoją tezę z przed miesiąca, że po prostu rakiety sprawią że inne bronie zaczną działać, a poza tym to będzie bułka z masłem.

Gracze na forum fdev już proszą o tryb pve bez thargoidów.
Odpowiedz
(17.09.2017, 00:25 UTC)Kyokushin napisał(a): Gracze na forum fdev już proszą o tryb pve bez thargoidów.

A potem będą narzekania, że nic się nie dzieje i jest za łatwo Biggrin
Odpowiedz