Beta / Open Beta 2.4
(17.08.2017, 10:26 UTC)zigusek napisał(a): "maximum route plotting range is now 20Kly"
i to mi się podoba

No i nie do końca, powinno być 21k albo 26k, zeby dolecieć do Kolonii albo Saggitariusa po jednej trasie. Ale i tak jest lepiej ze względu na misje pasażerskie. Za to moja załogantka zupełnie zidiociała, nie dość, że nie potrafi zadokować Tajpanem do Korwety, to po zmianie przy sterach, jak jej chciałem pokazać, jak się dokuje, to zaczęła takie wywijać ósemki, że się prawie o tę bazę obcych z bety rozbiła i musiałem jej drążek wyrwać i walnąć low jumpa, żeby się myśliwca pozbyć na dobre. Wiem, blondynka, ładna, ale wcześniej dokowanie robiła na 5.

(17.08.2017, 15:40 UTC)Baton napisał(a):
(17.08.2017, 15:06 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Może ta synteza nie powinna być dostępna w sytuacji zagrożenia?

Bez przesady, to że ktoś będzie sobie mógł robić heatsinki to jeszcze nie jest zagrożenie, wszak Ty też możesz. Dodawanie syntezą 30% DPS do multikanonów jest od dawna i jakoś się gra nie rozsypała Smile
Mnie martwi, że znowu by trzeba biegać za różnymi matsami, żeby to wszystko mieć, a mi się zwyczajnie już nie chce.

Ktoś bierze udział w tym CG w beta dziś?

ja też uważam, że synteza ok. bo mi zawsze tego brakowało, amunicję uzupełniałem, a jak się heatsinki i SCB kończyły, to do bazy.
Ja mogę być dzisiaj - już byłem raz, ale się gra zawiesiła.
Odpowiedz
niniejszym dziękuję batonowi za pomoc przy eksploracji ruin. Zebrałem 4 sztuki czegoś tam do CG, choć wystarczyłaby jedna. Natomiast sama baza obcych wygląda bardzo ciekawie choć nie wiem czy będzie mi się chciało odkrywać samemu co i gdzie trzeba wrzucić, żeby otworzyły się sekretne drzwi do skarbca Alibaby  Wink Poczekam na poradniki w odpowiedniej sekcji naszego formu  Biggrin

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
(18.08.2017, 20:25 UTC)zieluk napisał(a): niniejszym  Poczekam na poradniki w odpowiedniej sekcji naszego formu  Biggrin

Niektórym wszystko trzeba pod nos podstawić Wink
http://i.imgur.com/wlKoKuf.jpg
Odpowiedz
Na razie nie zabijają, jak leci, to polecę, chociaż moja blondynka w becie trochę ześwirowała.
Odpowiedz
https://forums.frontier.co.uk/showthread...-heatsinks

Moja sugestia do bety. Zachecam do komentowania na forum fdev.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(18.08.2017, 23:06 UTC)Kyokushin napisał(a): https://forums.frontier.co.uk/showthread...-heatsinks

Moja sugestia do bety. Zachecam do komentowania na forum fdev.

Dobra sugestia. Dopiszę się jak tylko odzyskam haslo do FF.
Odpowiedz
Dobry post Sam się zastanawiałem czy nie za bardzo zepsują balans tym robienie heatsimków Bo z tego co widzę w PvP, silent driving to podstawa. A teraz to mają wypas na maksa z tym
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
Dodam tylko że Panther/Puma Clipper to statki ongiś produkowane przez Gupta Industrial Corporation.
Nigdzie nie znalazłem info że Lakon Spaceways to ich następcy.
Odpowiedz
Jak możecie, bumpnijcie ten mój temat by nie zniknął. Ludzie ze sceny pvp nie mogą bo dawno mają tam bana Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
I jak, ktoś gra w betę, znaleźliście coś ciekawego? Smile Ja byłem w Tionisli ale cmentarzyska jak nie było tak nadal nie ma :/

No i nie mogę się nacieszyć tym wyznaczaniem trasy i zapamiętywaniem pokonanej Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz