Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PORADNIK [2.3] Inżynierowie - Szybki GRADE 5
Atrakcyjne były by w formie pisanej także niektóre informacje, które podawałeś na TS odnośnie źródeł zdobywania poszczególnych materiałów Smile
Odpowiedz
No, w końcu skończyłem Smile
PORADNIK AKTUALNY DLA WERSJI 2.3!!!

Zmiany: Ułatwiłem recipe, dodałem brakujące informacje, zmieniłem recipe które się zmieniły, dodałem naprawdę łopatologiczny przewodnik Tongue
Odpowiedz
Repiszcze mechagodzilla poszło za ten poradnik. Mistrz!
Fly not so safe, Commanders!
Odpowiedz
Jeśli pytanie jest oczywiste, to nie bijcieSmile

Załóżmy że mam FSD range wbite na 5 grade, ale nie jestem z niego zadowolony i chcę to poprawić. Czy muszę zatem wbijać od 1 stopnia, czy po prostu "przerzucam" 5 do osiągnięcia oczekiwanego rezultatu?
Lay down your souls to the gods rock'n'roll!
Odpowiedz
Losujesz 5 do usranej śmierci. Montując oczywiście każdy który będzie bardziej niebieski od poprzedniego Smile
Odpowiedz
Jak by ktoś chciał to zrobiłem sobie tabelę z listą wszystkich materiałów jakie są potrzebne. Najpierw będę je zbierać, a potem latać od inżyniera do inżyniera. Zabieram się za nich powoli, a że lubię upraszczać sobie życie.. ;p

Może komuś się przyda:

TABELA <----klik
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
(09.07.2017, 12:11 UTC)Grzechu789 napisał(a): Jak by ktoś chciał to zrobiłem sobie tabelę z listą wszystkich materiałów jakie są potrzebne. Najpierw będę je zbierać, a potem latać od inżyniera do inżyniera. Zabieram się za nich powoli, a że lubię upraszczać sobie życie.. ;p

Może komuś się przyda:

TABELA <----klik

A nie wygodniej by Tobie było zainstalować sobie ED Engineer ( https://forums.frontier.co.uk/showthread...n-realtime ) mieć podgląd na wszystkie materiały, zaznaczać sobie ulubione modyfikacje i zrobić listę podobną do Twojej paroma kliknięciami? Smile
Odpowiedz
Photo 
[Obrazek: dav_s_hop_drop_rates_hyades_sector_dr-v_c2-23_ma.jpg]

Just went there confirmed all mats can be re spawn for farming
" I prefer my freedom and my hunger from your chain and your well-being " The wolf and the dog (Aesop Myth) 7th century BC
Odpowiedz
Could you explain further?
Odpowiedz
(26.07.2017, 15:58 UTC)Aris napisał(a): [Obrazek: dav_s_hop_drop_rates_hyades_sector_dr-v_c2-23_ma.jpg]

Just went there confirmed all mats can be re spawn for farming

What is this?
Odpowiedz