TWH w mediach
Kupiłem z samego rana Biggrin. Nie będę Wam spojlerował ale Hetman nie kłamał Biggrin.
Odpowiedz
A ja wrzucę dla tych, którzy nie będą mieli okazji zdobyć CD-Action Smile

"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
O dzięki za screen Wink raczej CDA nie czytuje (wolę psx) a byłem ciekaw. Ciekawe ile nowych pilotów przybędzie i czy zaś namieszaja we wplywach
Odpowiedz
(19.07.2017, 16:58 UTC)szarik napisał(a):
(19.07.2017, 15:42 UTC)QCIAK napisał(a): Pewnie AllorTongue Tylko on i Enki grają w redakcji w EliteTongue Chyba że to ktoś z doskoku.

Zapewne, ale nic nie przesądzone... już raz podpytywałem czy mamy tu kogoś z CD-ACTION - proszę redaktora o ujawnienie się jak to nie problem Tongue  ... a niezależnie od tego pozdrawiam

(19.07.2017, 17:10 UTC)Calvarian napisał(a): A niech siedzi ukryty, będzie więcej zabawy ze śledztwa Biggrin
Przecież autor recenzji jest na liście pilotów. Biggrin Witamy w naszych szeregach.

Odpowiedz
A ja myślałem, że się ukrywa pod jakimś innym pseudonimem Smile. Mam tylko nadzieję, że nie będziecie mu teraz spamować Wink. I pamiętajcie, że redaktor czy nie ale okres kadeta powinien przejść w pełni Biggrin.
Odpowiedz
(25.07.2017, 15:31 UTC)Haji-me napisał(a): A ja myślałem, że się ukrywa pod jakimś innym pseudonimem Smile. Mam tylko nadzieję, że nie będziecie mu teraz spamować Wink. I pamiętajcie, że redaktor czy nie ale okres kadeta powinien przejść w pełni Biggrin.

Masz racje - teraz, następny artykuł w CDA powinien być w formie pamiętnika - "Jak zostałem Husarem..."
Zbanować, wycofać - i niech kadetuje.... Rolleyes
Odpowiedz
Też nabyłemSmile Dygresja,dwa lata temu przeczytanie pierwszej recenzji ED w CDA, skłoniło mnie do jej nabyciaSmile
@Allor: Dzięki za logo TWH na łamach CDA! Smile
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Coś ty zrobił Gal?!? Teraz tu wejdzie i się dowie, że Fenyl publikując zdjęcie zmniejszył sprzedaż CDA w tym miesiącu o jakieś dwie i pół sztuki! Teraz już nigdy nie uciekniemy przed Kaloryferowym Tongue
Odpowiedz
Może "media" to w tym przypadku trochę na wyrost ale na stronie GameArmada również pojawiła się informacja o TWH w CD-Action 9/2017.
https://gamearmada.org/recenzja-elite-po...kcent-cda/
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Bardzo miło zobaczyć wzmiankę o naszej frakcji (frakcji graczy ) w największym i najlepszym piśmie o grach w Polsce. Chyba można powiedzieć że zostaliśmy zauważeni Smile
Odpowiedz