Ankieta: Zapisuję się na udział w evencie!
Tak
Jeszcze nie wiem
[Wyniki ankiety]

Poszukiwanie sondy Voyager 1 - wspólne granie!
(23.07.2017, 16:20 UTC)Chris Maver napisał(a): Ja jestem w SOL i o rana szukam, bez powodzenia niestety Smile

Sonda została znaleziona dokładnie w odległości z pierwszego posta co do ls, trzeba szukać +- 1000 ls, bo w takiej odległości skaner ją zobaczy.
Odpowiedz
(23.07.2017, 16:25 UTC)QCIAK napisał(a): Grasz na PC? Jak tak, to zaraz mogę się dołączyćWink

Tak, zapraszam

(23.07.2017, 16:30 UTC)Pajk napisał(a):
(23.07.2017, 16:20 UTC)Chris Maver napisał(a): Ja jestem w SOL i o rana szukam, bez powodzenia niestety Smile

Sonda została znaleziona dokładnie w odległości z pierwszego posta co do ls, trzeba szukać +- 1000 ls, bo w takiej odległości skaner ją zobaczy.

Ustawiłem się tak jak w pierwszym poście (włącznie z tą gwiazdką), ale narazie lipa Smile, lece ponownie te 2mln lat bo mi paliwa brakło Biggrin.
[Obrazek: 19589.jpg]
Odpowiedz
SmileSmileSmile
Odpowiedz
(23.07.2017, 16:16 UTC)Pajk napisał(a): Co za problem zebrać następną ekipę? (ja już byłem - to jest impreza raczej jednorazowa).
Właśnie wracałem z drugą (albo trzecią) "herbatą", kiedy usłyszałem w słuchawkach "znalazłem". Tak jakoś spokojnie to Kriztozz powiedział, jakby nic ciekawego się nie stało. No ale potem to był zgiełk!
Spokojnie jak spokojnie, pierwszego wielkiego okrzyku nikt nie słyszał bo miałem wyłączony mikrofon. Potem ręka ześlizgnęła się z przepustnicy i o mało nie wylałem kawy. Jak już się zatrzymałem i włączyłem mikrofon to mimo wszystko głos mi się załamał. Więc emocje były. Wink  Podziwiam osobę która pierwsza znalazła Voyagera w Elicie i napisała jak to zrobić, bo nas mimo w miarę precyzyjnych instrukcji i tak porządnie rozrzuciło w przestrzeni i do znalezienia takiego małego obiektu potrzeba było też trochę szczęścia. 

To jak lecimy znaleźć Voyagera 2 do kompletu?

Odpowiedz
(23.07.2017, 16:56 UTC)Kriztozz napisał(a): To jak lecimy znaleźć Voyagera 2 do kompletu?

Pewnie! Dopiero dzisiaj dowiedziałem się, że V2 też jest w ogóle w grze. Gdybym wiedział, to polecielibyśmy jeszcze wczoraj Biggrin

Coś zorganizujemy oficjalnego znowu.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Kilka fotek Voyager-a  one

[Obrazek: Screenshot_0494.bmp]
[Obrazek: Screenshot_0492.bmp]
[Obrazek: Screenshot_0495.bmp]
[Obrazek: Screenshot_0489.bmp]
[Obrazek: odznaki-1.jpg]
Odpowiedz
Gratki Smile

Niestety mi się nie udało na XO. Pewnie dlatego że byłem sam a kosmos jest duży Wink Ale fajowo było jak na mój pierwszy raz na TSie z Husarią Smile Jestem za takimi Eventami Smile
[Obrazek: 53912.png]
Odpowiedz
A da się go zestrzelić? Tongue
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Ukraść się nie da - do luku nie wejdzie (próbowałem).
Odpowiedz
Odkopuje wątek bo sam chciałem się pochwalić

Szukanie zajeło mi koło 2 h (nie licząc poł godziny aby przelecieć od słońca do voyagera)  do tego już miałem rezygnować gdy nagle moim oczom ukazał się dlugo oczekiwany punky nawigacyjny...
[Obrazek: kyvRqyG.jpg]

Najbardziej podobała mi się płytka z informacjami dot. ziemii
[Obrazek: t9IIXQa.jpg]

Do tego nadawanie Powitań dla obcych
Przy okazji o ile tekst z języka polskiego jest ok to głos już nie pasuje (w oryginalnej wersji polskie powitanie mówi kobieta)

https://i.imgur.com/rqg0OqF.gifv
(...) Choćby na smokach, wojska latające,
Nas nie zatrwożą (...)

(...) Ale w grobowcach my jeszcze żołdacy,
I hufiec Boży(...)
Odpowiedz