Ankieta: Zapisuję się na udział w evencie!
Tak
Jeszcze nie wiem
[Wyniki ankiety]

Poszukiwanie sondy Voyager 1 - wspólne granie!
Ciesze się, że udało mi się wziąć udział w wyprawie, jak zwykle było wesoło Smile
Odpowiedz
Super, że wam się udało, mimo że mi się zjawić nie udało Smile
Odpowiedz
Ale wam zazdroszczę tej wycieczki! Super sprawa z takim eventem Biggrin
Odpowiedz
(23.07.2017, 07:06 UTC)SP-GGX napisał(a): Dzięki za świetną zabawę.
Warto powtórzyć taki event.

Proszę o dopisanie do listy SP-GGX Smile

Wiedziałem, że jeszcze o kimś zapomniałem, sorry! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(22.07.2017, 20:50 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): ...Po wykonaniu pamiątkowego zdjęcia z sondą, wszyscy piloci cało i zdrowo wrócili do systemu macierzystego...

No nie wszystkim, ja miałem szczwany plan, żeby po imprezie, skoro już się tam doczołgałem korwetą, przelecieć się po inżynierach, no i się skończyło wybuchem zaraz w Wyrd - 3 panów z [RoA] postanowiło zapolować na mój statek. Wykup w Sol (na szczęście wcześniej wylądowałem na Deadalusie) i -35 mln na koncie. Ale żyjęSmile

Impreza super, jakbby ktoś mi wcześniej powiedział, że wpisowe na nią to 35 baniek to też bym poleciał.
Odpowiedz
Ale jestem zły, że mi się nie udało polecieć Sad. Mam nadzieje, że za np. rok będzie zorganizowana kolejna wycieczka. Chyba, że maruderzy chcieliby się umówić i polecieć jako 2-ga turaWink
Odpowiedz
Co za problem zebrać następną ekipę? (ja już byłem - to jest impreza raczej jednorazowa).
Właśnie wracałem z drugą (albo trzecią) "herbatą", kiedy usłyszałem w słuchawkach "znalazłem". Tak jakoś spokojnie to Kriztozz powiedział, jakby nic ciekawego się nie stało. No ale potem to był zgiełk!
Odpowiedz
(23.07.2017, 16:16 UTC)Pajk napisał(a): Co za problem zebrać następną ekipę? (ja już byłem - to jest impreza raczej jednorazowa).
Właśnie wracałem z drugą (albo trzecią) "herbatą", kiedy usłyszałem w słuchawkach "znalazłem". Tak jakoś spokojnie to Kriztozz powiedział, jakby nic ciekawego się nie stało. No ale potem to był zgiełk!

To też liczę, że ktoś może się zgłosiSmile Jak będzie jakikolwiek odzew, to się i wątek założySmile
Odpowiedz
Ja jestem w SOL i o rana szukam, bez powodzenia niestety Smile
[Obrazek: 19589.jpg]
Odpowiedz
Grasz na PC? Jak tak, to zaraz mogę się dołączyćWink
Odpowiedz