Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4
Masz leb Baddog Biggrin
Odpowiedz
(15.07.2017, 15:51 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): No fajnie by było jakby jedna osoba robiła za "kamerę" Smile Ale tez każdy mozne nagrać swoj przelot a potem wysłać na YT skąd sie ściągnie od każdego taki przelot połączy, zmiksuje, Doda podkład itd Smile Bym to zrobił bo swego czasu bawiłem się w filmy, ale...nie mam żadnego sprzętu PC w domu :p Pomyślcie i pamiętajcie aby zaznaczyć udostępnianie dziwieku z mikrofonu na imprezie bo dużo ludzi o tym zapomina a potem na filmiku prowadzi sie monolog Smile

Postanowiłem że to ja zajmę się kamerką ale to nie zwalnia innych od nagrywania potem to spróbujemy zmontować.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
No to gitara, ja puszcze strumyk na Youtube, skąd potem pobierzecie sobie filmik, jak wspomniałem, jestem takim fanem konsol, że wyrzuciłem z domu wszystko co przypomina nawet trochę pc ( nadal waham się czy XO nie oddać Tongue )
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
Ja na odwrót jestem takim fanem grania że skupuje wszystko na czym można grać nawet gitarę mam.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Mam Playstation TV....przebij to Biggrin Gitara się znajdzie nawet dwie i z perkusją ale takie plastykowe pod ps3 Biggrin
Odpowiedz
Łoooo to zakładamy oficjalny zespół Husarii (ja gram na basie) i będziemy grać po różnych eventach, weselach itp ;P

Powodzenia w zawodach, niech wygra najlepszy! 

Iiii następnym razem muszę być na bank, zapowiada się świetnie ;p
Odpowiedz
Jest już dostępny stream pod poniższym adresem:

https://youtu.be/xRB_OGdeJ7U

Zapraszam wszystkich zainteresowanych.
[Obrazek: ps4logo.jpg][Obrazek: 72955.png]
Odpowiedz
Krótkie podsumowanie tego co się działo w pierwszym poście.
[Obrazek: ps4logo.jpg][Obrazek: 72955.png]
Odpowiedz
Fajne podsumowanie :> Tak jak mówiłem, niestety nie mogłem dłużej siedzieć i grać, wspomnę, że początkowo banalne zadanie przelecieć w kanałach na stacji jak się wydawało, w sajdku okazało się naprawdę wysokim wyzwaniem, i na pełnym gazie nie było szans na przelecenie, przez co 4 albo 5 razy rozbiłem statek :> Nie mogę się doczekać większej frekwencji bo pobawiłem się trochę kamerą i naprawdę można kręcić niezłe sceny, szkoda, że nie było wyścigu ale poczekamy na innych będzie większa zabawa i mam nadzieję, że będzie większa ilość graczy Biggrin

Kto chce zobaczyć jak rozbijam sajdki i posłuchać rozmów reszty to tutaj jest powiedzmy polowa spotkania, następne będą bardziej ciekawe i zorganizowane Biggrin
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=xRB_OGdeJ7U
Odpowiedz
Fajnie, że mimo wszystko się Wam event udał Smile. Należy się REP za organizację.
Odpowiedz