![]() |
|
Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 (/showthread.php?tid=3357) |
Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - HOJI - 14.07.2017 :: DATA 15 LIP 3303 :: GODZINA 22:00 CEST :: SYSTEM HR 8444 :: TRYB OPEN PLAY :: PLATFORMA PLAYSTATION 4 :: OGŁOSZENIE Szanowni Komandorzy! Jest mi niezmiernie miło zaprosić wszystkich chętnych do udziału w zlocie Skrzydlatej Husarii. Spotkanie rozpocznie się oczywiście w kwaterze głównej frakcji na stacji Maskelyne Vision w układzie HR 8444 o godzinie 22:00 ( 20:00 GMT ). Zaproszenie to kieruję do wszystkich już zarejestrowanych, jak również do tych dopiero aplikujących. :: LISTA PILOTÓW
:: DODATKOWE INFORMACJE Zorganizowany zostanie konkurs - wyścig statków klasy Sidewinder. Statek nie może posiadać tarczy i broni. Ruszamy z równego rzędu. Dla zwycięzcy dzięki staraniom naszego hetmana i uprzejmości FDEV przewidziana jest nagroda ze sklepu Frontier. Do zobaczenia! PS: Przygotujcie statki bojowe, na pewno się przydadzą. W końcu fajerwerki muszą być ![]() Przybywajcie bezpiecznie z każdego zakątku Drogi Mlecznej!
![]() :: PODSUMOWANIE
![]() 07. Chcę serdecznie podziękować wszystkim obecnym, dla Was ogromny plus za to że tak jak zapowiedzieliście - przybyliście punktualnie.
Zlot zakończył się ok. godziny 2 w nocy. Tak jak podejrzewałem frekwencja niestety nie dopisała. Ale nie szkodzi, następnym razem musi być lepiej.
Konkurs przez wzgląd na to się nie odbył. Chcieliśmy dać szansę wszystkim i czekaliśmy.
Główną atrakcją wczorajszego wieczoru (oczywiście poza możliwością poznania Was) była bitwa w 3-4 osobowym skrzydle w strefie walki. Za wytyczną Cmdr wejder2000 dotarliśmy do układu HIP 109462 i wsparliśmy zbrojnie HIP 109462 FORTUNE INCORPORATED przeciwko THE HIP 109462 GOLD CAMORRA SHIPS.
Przeciwnicy stracili wiele swych statków bojowych klasy Anaconda i Python oraz ogromną ilość tych słabszej klasy.
Wszystko szło dobrze do momentu, w którym Cmdr FILLIPB00 znalazł się pod ciężkim ostrzałem przeciwnika - stracił szybę czołową swego statku i musiał uciekać z pola bitwy.
Niestety nie udało mu się ocalić swej maszyny. Brak tlenu przeszkodził mu w lądowaniu i roztrzaskał się o stację kosmiczną. Gdy służby pomocnicze już ściągnęły bezpiecznie kapsułę z naszym pilotem, okazało się że jego konto jest zablokowane i nie może wpłacić kwoty ubezpieczenia, co spowodowało że zamiast wsiąść do świeżutkiego Pythona, musiał zadowolić się malutkim Sidewinder'em. Liczę na to że cała sytuacja wyjaśni się pozytywnie
Pozostali piloci bezpiecznie wrócili, by naprawić swe statki.
Panowie jeszcze raz dzięki i do następnego!
![]() RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - BADDOG1978 - 14.07.2017 Konkurs ładowania widzę tak wszyscy w równym rzędzie 10km od stacji w sidwenderze bez osłon i wygra ten kto pierwszy zadokuje i przetrwa. To co się będzie działo na wąskim gardle u hangaru trzeba nagrać. RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - HOJI - 14.07.2017 (14.07.2017, 02:08 UTC)BADDOG1978 napisał(a): Konkurs ładowania widzę tak wszyscy w równym rzędzie 10km od stacji w sidwenderze bez osłon i wygra ten kto pierwszy zadokuje i przetrwa. To co się będzie działo na wąskim gardle u hangaru trzeba nagrać. Zacny pomysł! Mechanicy będą mieć zajęcie na całą noc
RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - GutenbergPL - 14.07.2017 Szkoda, że tego nie zobaczę... a może zobaczę? Udokumentujcie to wydarzenie - wszak to pierwszy taki zlot: Husarska Dywizja PS4. ![]() Za rok czy dwa, możecie być mocno zadziwieni, co może z tego wyniknąć... Pamiętam dosłownie garstkę pilotów, która usilnie starała się podnieść wpływy nowopowstałej frakcji. Tłukli NPCe w RESach, nie mieli żadnej stacji, w jakimś zapomnianym przez Boga systemie na krańcu Bańki. Bardzo chcieli mieć własną stacje... W HR 8444.... ![]() Powodzenia, piloci! Psssyt: Po prostu choćby zdjęcia zróbcie, interesują się wami gazety.... ![]() EDIT: teraz doczytałem, że zrobicie fotki - sorry... RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - SimpleMe_PL - 14.07.2017 Możesz zobaczyć jeśli ktoś będzie strimowal z Ps4 Ja Będę bardzo krótko ok 22:00, bo gości mam z dzieckiem 10m i śpią w pokoju z ogromnym ślicznym TV na którym się gra zajebiscie :p A jeśli pójdę do sypialni to na PSTV lub PsVita jeszcze z wami pogram, ale nie będę mógł rozmawiać bo tu będzie moja malutka spać :p Jak żyć 4 laski w domu a ja marudzę
RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - mateuke - 14.07.2017 Buuu pierwsze spotkanie pilotów na ps4 a ja niestety nie dam rady być ![]() Mam nadzieję, że następnym razem uda mi się do was dołączyć! Powodzenia w zawodach
RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - BADDOG1978 - 14.07.2017 Sprawa techniczna HOJI jak chcesz aby na imprezie byli także nie zrzeszeni (a wiem że chcesz) to przenieś ten wątek na otwartą cześć forum bo tutaj tylko Husaria baluje. Jak czyta to ktoś z moderatorów to proszę o przeniesienie tego wątku. RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - Mathias Shallowgrave - 14.07.2017 Polecial +rep za inicjatywę i organizację! Dodałem info do bannera z eventami, pójdzie też info w NL i na Discordzie ![]() Super inicjatywa! RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - Mathias Shallowgrave - 14.07.2017 (14.07.2017, 10:08 UTC)BADDOG1978 napisał(a): Sprawa techniczna HOJI jak chcesz aby na imprezie byli także nie zrzeszeni (a wiem że chcesz) to przenieś ten wątek na otwartą cześć forum bo tutaj tylko Husaria baluje. Jak czyta to ktoś z moderatorów to proszę o przeniesienie tego wątku. @HOJI - jeśli chcesz przenieść wątek, daj znać
RE: Pierwszy oficjalny zlot wszystkich pilotów TWH - PS4 - Mathias Shallowgrave - 14.07.2017 [MOD] Na prośbę organizatora przeniosłem wątek do publicznej części forum ![]() Zapraszamy również pilotów spoza TWH! |