Steam sale
Jakby ktoś nie wiedział, to właśnie rozpoczęła się letnia wyprzedaż na Steamie.

Ceny Elitki wyglądają następująco:
Elite Dangerous - 24,99 - 50% = 12,49 Euro
Elite Dangerous: Horizons Season Pass - 24,99 - 33% = 16,74 Euro
Elite Dangerous Comader Deluxe Edition (zestaw: Elite, Horizons i jakaś paczuszka Commander Pack) - 49,99 - 42% = 28,99 Euro

I teraz pytanie, czy to jeszcze będzie tańsze w jakiś konkretny dzień wyprzedaży, czy nie ma co czekać i kupować ?
Interesuje mnie tylko Horizons.
Odpowiedz
Co do Steam sale to ceny wyprzedaży się nie będą zmieniać z tego co rozumiem, więc z Horizons to byś zapewne musiał czekać do końca roku i może być jakaś promocja, ja bym brał za 16 euro, na pewno nie stracisz jak grasz.
Odpowiedz
A ja jeszcze czekam, zastanawiam się czy przy zmianie modelu sprzedaży kolejnego sezonu, podzielą również aktualny czy też będzie sprzedawany jako całość czy też może połączą go z podstawką.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Widziałem, że też jest spory rabat na Steam link i chyba się skuszę Smile.
Odpowiedz
(23.06.2017, 08:51 UTC)Drakkainen napisał(a): A ja jeszcze czekam, zastanawiam się czy przy zmianie modelu sprzedaży kolejnego sezonu, podzielą również aktualny czy też będzie sprzedawany jako całość czy też może połączą go z podstawką.

Ogólnie od jakiegoś czasu Steam ma już stałe ceny na wyprzedaż, tzn. nie ma żadnych flash sales itp. także jak nie masz Horizons to możesz śmiało kupować, taniej w tej wyprzedaży nie będzie.
Odpowiedz