Star Trek Bridge Crew
Po obejrzeniu gameplaya https://www.youtube.com/watch?v=Q-ijEvnP8H8, mysle na zakupem. Czy ktos jeszcze bylby zainteresowany na lepsze multicrew niz w elicie? Wink
Odpowiedz
tak , bede kupowal jak wroce z urlopu, jakie masz gogle ?
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(30.05.2017, 20:44 UTC)Yata_PL napisał(a): tak , bede kupowal jak wroce z urlopu, jakie masz gogle ?

DK2, ale moge od bossa pozyczyc CV1 w razie potrzeby Analazlem ze contentu jest na 8h + losowe misje, mialem nadzieje ze wiecej, ale recenzje sa dosc pozytywne. Poczekam kilka dni i zadecyduje Wink
Odpowiedz
Ja z Goliatem też na tak, ale nam się jakoś nie spieszy, mogę poczekać spokojnie do lipca albo na jakąś promocję.
Odpowiedz
Hehe, czekam na sprawozdanie ze spotkania z Borg'ami Smile
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...

[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]
Odpowiedz
Ja też chyba poczekam na promocję, aczkolwiek kilku znajomych próbowało i mówili, że super zabawa. Czy warta 40 funciaków... No nie wiem.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(31.05.2017, 12:49 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ja też chyba poczekam na promocję, aczkolwiek kilku znajomych próbowało i mówili, że super zabawa. Czy warta 40 funciaków... No nie wiem.

Nawet jak warto to gra będzie dokładnie taka sama za 3 miesiące jak nie lepsza, a skoro pewnie spędzi się przy niej 10 godzin, to po co się mam na to rzucać już teraz? Jakby to  było coś grywalnością na pół roku, to zero obiekcji, ale nie jest ZTCW.
W moim pojęciu jest warta około £15-20 więc sobie poczekam,
Odpowiedz
40 funciaków za grę tylko na VR? Trochę popłynęli Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(31.05.2017, 14:27 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): 40 funciaków za grę tylko na VR? Trochę popłynęli Smile

Brak konkurencji ;Wink Elita, EVE Valkyrie i setki smieci na oculusowym storze na vr po 10 funciakow.
Odpowiedz
poplyneli ale chyba sie wzorowali na Eve Valkyrie i Elite , obie w dniu premiery wyceniali na okolo 50 euro

Skoro Wy czekacie to i mi sie nie spieszy, jak spadnie w okolice 30 euro chetnie kupie.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz