Mass Effect : Andromeda
Rany gratulacje takiego taktycznego spokoju!

Całe szczęście, że ja nie potrafię nagrywać. Co ja wyczyniałem w walce z tym monstrum!
Nieskoordynowane skoku, paniczne uniki, strzały na oślep, czepianie się osłon na zmianę z uciekaniem przed niszczącymi promieniami Smile
Duma wojownika uleciała tam ze mnie jak duma motocyklisty gdy pcha maszynę pod górkę Smile

Ogólnie podchodziłem kilka razy i postanowiłem wrócić jak trochę "podekspię" Smile
Odpowiedz
Jestem na drugiej planecie i dopiero zaczynam grę ogarniać. Przyznam, że potrafi wciągnąć, a klimatem nie odstaje od ED. Poznawanie kolejnych okolic i wydarzeń jest na starą modłę Bioware, ale widać przyłożono się do pracy i gea jest zdecydowanie lepsza od ostatniego Deagom Age. Walki zaś jakościa wiele nie odbiegają od Destiny, także mix uważam za bardzo udany. Jeśli tempo dozowania przyjemnosci i dawania satysfakcji z dokonań gracza zostanie utrzymane, to jest szansa, że grę ukończę, zanim znów do ED zasiądę robić misje pasażerskie.
[Obrazek: 43414.png]
Odpowiedz
Jakis czas temu zakupilem MEA, ale jeszcze gry nie odpalalem. Jaki jest aktualny stan najnowszej odslony ME? Slyszalem, ze niedawno wyszedl patch poprawiajacy niektore z najwiekszych bolaczek gry i trapiace ja bugi. Gra jest juz jak najbardziej strawna, czy tez moze lepiej poczekac na jakies kolejne poprawki? Dodam, ze nie spieszy mi sie z jej przejsciem, im pozniej po nia siegne, tym krocej bede musial czekac na kolejna czesc. Smile
Odpowiedz
Myślę, że to jest bardzo subiektywne, dla mnie gra była od początku strawna, mimo problemów z twarzami. Po patchu nie grałem (skończyłem zanim wypuścili Biggrin), ale porównanie twarzy wychodzić zdecydowanie lepiej Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
No i wyglada na to, ze Bioware sie doigralo ta nieszczesna Andromeda. Kotaku poinformowalo, ze odpowiedzialne za MEA studio Bioware Montreal zostalo wlasnie przeksztalcone w dzial pomocniczy EA, a zatrudnieni w nim ludzie przeniesieni do pracy nad innymi projektami - jedni maja pomagac w pracach nad Battlefrontem II, inni wspierac multi Andromedy, a jeszcze inni zostali oddelegowani do prac nad niezapowiedziana jeszcze nowa marka, nad ktora pracuje Bioware. Nikt za to nie ma pracowac nad kontynuacja Andromedy, a sama seria Mass Effect ma zostac chwilowo wygaszona, przynajmniej do czasu, az EA i Bioware wpadna na pomysl, jak znowu zrobic z niej hit, ktory przypadnie do gustu graczom i ktory przelozy sie na wysokie zyski.
Odpowiedz
['] ['] [']

Zapalmy znicze nad kolejną fantastyczną serią zaoraną wskutek idiotycznych decyzji EA.
Szkoda, jednak producent zrobił to na własne życzenie tak naprawdę, nie ma co pisać co poszło nie tak, bo jest tego za dużo.

Niech odetną się od Andromedy, ustalą Zniszczenie jako kanoniczne zakończenie i zatrudnią kompetentnych ludzi do pracy nad grą, bo ludzi z Montrealu to żadnej gry nigdy nie zrobili... Potem niech się wezmą za to porządnie, Mass Effect 4, droga mleczna i kontynuacja.

Sad

Odpowiedz
Ja tylko to tutaj zostawię...

PS. Żeby nie było, nic nie mam do gry czy coś, to po prostu "śmieszne" obrazki. Nie muszą wszystkich śmieszyć, ale mnie śmieszą.
Odpowiedz
Szkoda, że tak to się skończyło... póki co. Nawet nie zdążyłem kupić Biggrin
Rozumiem, że w związku z tym nie będzie już aktualizacji, DLC do tego tytułu? Bo jak miało by nie być to nawet nie będę czekał na jakaś promocję czy coś takiego.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
No właśnie, a jak gra wygląda teraz z Waszej perspektywy po ostatnich patchach? Widziałem parę porównań i w sumie wygląda to lepiej ale jak wpływa na ogólny odbiór gry? Byłem bliski kupienia na premierę ale się wstrzymałem na szczęście i czekam aż poprawią większość baboli bo niestety jestem trochę "gfx whore" ;p i mam silną alergię na bugi w takich ilościach.
Kaz
Odpowiedz
Ja planuje kupić za 50zł i przejść, w trybie przyspieszonym - tzn. nie ruszając słabego contentu, a skupiając się na fabule. Niestety kolejna seria która pada na pysk - nowy Deus Ex też sprawił że seria zostaje zamrożona ;((((.

Ogólnie te gamingowe corpa chyba mają wrażenie że jak poprzednia gra była wielkim hitem (Deus Ex 3, Mass Effect 3), a marka jest duża to kolejną grę można zrobić po kosztach, a jelenie i tak kupią.
Odpowiedz