Moje fotografie i filmy z Galaktyki E:D.
No no - Tadek, dawaj znać jak będziesz coś mógł więcej powiedzieć. Smile
Ja tam nikomu nic nie powiem i lubię czytać PW....
Odpowiedz
(07.05.2017, 12:28 UTC)TeddyPanda napisał(a): Z przyjemnością chciałbym napisać, że zacząłem współpracować ze studiem HCS (osobami, które stworzyło voice packi takie jak chociażby Astra) nad pewnym ściśle tajnym projektem [Obrazek: smile.png] Póki co nie mogę zdradzić co to jest, poza tym, że projekt zapowiada się naprawdę obiecująco, a ja zostałem poproszony przez studio o wykonanie dla nich kilku rzeczy [Obrazek: smile.png]

Chodzi dokładnie o tych ludzi:
https://www.hcsvoicepacks.com/

Gratki, Tadek! Super wiadomość Biggrin

Co do filmu - to ja osobiście nie dotrwałem do końca. Ujęcia jak zawsze piękne, ładne miejsca pokazujesz ale... ten kawałek już mi się przejadł - za dużo go w Twoich filmach, przyznaję szczerze, że nie mogę go już słuchać Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(07.05.2017, 14:01 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(07.05.2017, 12:28 UTC)TeddyPanda napisał(a): Z przyjemnością chciałbym napisać, że zacząłem współpracować ze studiem HCS (osobami, które stworzyło voice packi takie jak chociażby Astra) nad pewnym ściśle tajnym projektem [Obrazek: smile.png] Póki co nie mogę zdradzić co to jest, poza tym, że projekt zapowiada się naprawdę obiecująco, a ja zostałem poproszony przez studio o wykonanie dla nich kilku rzeczy [Obrazek: smile.png]

Chodzi dokładnie o tych ludzi:
https://www.hcsvoicepacks.com/

Gratki, Tadek! Super wiadomość Biggrin

Co do filmu - to ja osobiście nie dotrwałem do końca. Ujęcia jak zawsze piękne, ładne miejsca pokazujesz ale... ten kawałek już mi się przejadł - za dużo go w Twoich filmach, przyznaję szczerze, że nie mogę go już słuchać Tongue

Dziękuję Smile

Z tego już się seria zrobiła, wiele ludzi czeka na kolejny odcinek z tą nutką w tym chociażby Dale z Frontiera i inni ludzie z tej firmy ją uwielbiają, dostaje masę pytań kiedy kolejne No Time dlatego seria będzie ciągle kontynuowana. Oprócz tego standardowo będę wrzucał inne filmy ale jeszcze nie wiem jakie, bo póki co planuje sobie zrobić przerwę pomijając ten projekt z HCS.

ps. mi też się ten kawałek nieco znudził, ale nie mógłbym odmówić tym ludziom czegoś na co tak bardzo czekają, w sumie nawet bym nie chciał wiedząc, że aktorka z takimi fajnymi cyckami, której głos wykorzystałem w filmie ćwierka potem do mnie coś takiego:

[Obrazek: 0BWnPd1.png]

Frustrated Frustrated Frustrated

[Obrazek: 0ChE8Z5.png]

Open-mouthed_smile

Odpowiedz
(07.05.2017, 14:20 UTC)TeddyPanda napisał(a): Z tego już się seria zrobiła, wiele ludzi czeka na kolejny odcinek z tą nutką w tym chociażby Dale z Frontiera i inni ludzie z tej firmy ją uwielbiają, dostaje masę pytań kiedy kolejne No Time dlatego seria będzie ciągle kontynuowana.

Każdy czeka na kolejny odcinek, na przykład ja, ale zawszę liczę, że to będzie coś interesującego, przelot koło Messiera.... to już było :Smile
Na pewno nikt z Frontiera Ci nie mówi, żebyś zrobił kolejny taki sam film.
To taki doping, pamiętam jak kiedyś Anukus pisał, żebyś się trzymał tego co umiesz dobrze robić, a ja powiem, że to by był grind - rób nowe inne rzeczy :Smile

Powodzenia z projektem! Smile
Odpowiedz
(07.05.2017, 16:06 UTC)Baton napisał(a):
(07.05.2017, 14:20 UTC)TeddyPanda napisał(a): Z tego już się seria zrobiła, wiele ludzi czeka na kolejny odcinek z tą nutką w tym chociażby Dale z Frontiera i inni ludzie z tej firmy ją uwielbiają, dostaje masę pytań kiedy kolejne No Time dlatego seria będzie ciągle kontynuowana.

Każdy czeka na kolejny odcinek, na przykład ja, ale zawszę liczę, że to będzie coś interesującego, przelot koło Messiera.... to już było :Smile
Na pewno nikt z Frontiera Ci nie mówi, żebyś zrobił kolejny taki sam film.
To taki doping, pamiętam jak kiedyś Anukus pisał, żebyś się trzymał tego co umiesz dobrze robić, a ja powiem, że to by był grind - rób nowe inne rzeczy :Smile

Powodzenia z projektem! Smile

Niom dużo nowych rzeczy będzie przy NT4, które pojawi się w 3 sezonie, pamietajcie też, że celowo chciałem zrobić prawie identyczny film do pierwszego, to był rok po produkcji pierwszego i miał zakończyć pewien rozdział, tak też należy go odbierać. Dlatego też robię sobie przerwę pewnie na jakieś 2 miesiące aby nabrać świeżości, zebrać dużo pomysłów, nagrać materiałów i rozpocząć kolejny rozdział Smile

Dziękuję bardzo, to dla mnie wielkie wyróżnienie, że ludzie z HCS zgłosili się do mnie!

Odpowiedz
2000 subów na kanale Smile!
A ludzie z HCS bardzo spoko, możliwe, że zostanę tam na dłużej Smile

Odpowiedz
https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6087509

@TeddyPanda kiedy wracasz do gry? Wszyscy kochają Twoje filmy, włącznie z Community Managerem od FDEV Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Marzec Smile

Odpowiedz
To była długa podróż. Po powrocie do Polski potrzebowałem chwili spokoju, wiadomo trzeba spędzić czas z rodziną, przyjaciółmi, wypić wspólnie kielicha. Czas jednak wrócić za stery i ponownie sięgnąć gwiazd, opuścić Ziemię i wyruszyć w nieznane. Przed dziesięcioma miesiącami zakończyłem pierwszą długą podróż, ale właśnie nadeszła chwila by rozpocząć nową Smile

Odpowiedz
No i kolejna porcja fotek, głównie z nowego filmu Smile

[Obrazek: KGM1WGtOmhBcsEh_0UTFKwhb2nEB_Vzbe49Qomf3...00-h900-no]

[Obrazek: XXdS7rFxLF5Gh-JFsPmkPWjCxZYpTYsRnNtmoufQ...00-h900-no]

[Obrazek: fkUFIhfrrHMXlrMEYtdatqL6CTQIByI_TjQeO9Cf...00-h900-no]

[Obrazek: YOP_PbTcQBouqcHuoBxdDS0pXUCIDCmEfMwwxDTJ...00-h900-no]

[Obrazek: AZmvxfbf0EQnCNIvJwfCdrv1H4xDwSupwlOWqpsv...00-h900-no]

[Obrazek: hIe9W7lt9lw7nD2qHij70QUi24EBq8zNkXfqd5Dl...00-h900-no]

[Obrazek: f4kNga12UCLSmAJjcNPdRJxDYZIW96K7F_DE4XBs...00-h900-no]

[Obrazek: OR2Hl4hdlOm1pvl52D8ySqV_-gMb4n6I7coK2uLc...00-h900-no]

[Obrazek: ADSenMAlIwuSElAWsn-ZrEGeXFp3EL5Tv082lo7M...00-h900-no]

Odpowiedz