Canonn otrzymuje własny mega-ship
... o ile uda się im zaliczyć Community Goal związany z tą akcją.

https://www.reddit.com/r/Canonn/comments...al_coming/

Fajnie byłoby mieć takiego na własność  Rolleyes

EDIT: Oraz własny decal na statek w grze.
Odpowiedz
Ciekawe! Dzięki za info.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
No, od wczoraj już pisali na FF, tylko nigdzie nie znalazłem kiedy konkretnie to będzie bo bym chętnie wziął udział Smile
Odpowiedz
bardzo fajnie , niech mi tylko ktos wytłumaczy na czym bedzie polegać ta własność Smile
Dosteni nazwe Cannon Mega-Ship lub cos jeszcze z tym związane?. O decalach doczytałem...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(02.05.2017, 10:54 UTC)Yata_PL napisał(a): bardzo fajnie , niech mi tylko ktos wytłumaczy na czym bedzie polegać ta własność ? Smile

Pewnie na tym samym, na czym polega własność frakcji - statek będzie miał nazwę, którą oni wymyślili oraz oznaczenie przynależności do ich frakcji w grze. Tak podejrzewam.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Własne decale frakcyjne Heart
Odpowiedz
Taa, wszyscy będą na niego patrzeć i ślinić się. Nic więcej z nim nie zrobią...
Odpowiedz
(02.05.2017, 12:18 UTC)LeWaR napisał(a): Taa, wszyscy będą na niego patrzeć i ślinić się. Nic więcej z nim nie zrobią...
Coś tak jak my z naszymi systemami, tylko się patrzymy i ślinimy a jedyne co mamy to napis na mapie, ale jakoś dajemy radę Smile
Odpowiedz
(02.05.2017, 12:26 UTC)Baton napisał(a):
(02.05.2017, 12:18 UTC)LeWaR napisał(a): Taa, wszyscy będą na niego patrzeć i ślinić się. Nic więcej z nim nie zrobią...
Coś tak jak my z naszymi systemami, tylko się patrzymy i ślinimy a jedyne co mamy to napis na mapie, ale jakoś dajemy radę Smile

roznica jednak jest , megaship to ciagle ship - super jakby mogli go przemiesic tam gdzie chca , wyposazyc w jakies servisy nie wiem tutaj musialby zaistniec penie dodatkowa mechanika. My chociaz mamy wplyw na bgs w naszych systemach i slowo wlasnosc nie jest takim naduzyciem jak w przypadku megashipa chyba ze bedzie jakos kontrolowany.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(02.05.2017, 15:55 UTC)Yata_PL napisał(a):
(02.05.2017, 12:26 UTC)Baton napisał(a): Coś tak jak my z naszymi systemami, tylko się patrzymy i ślinimy a jedyne co mamy to napis na mapie, ale jakoś dajemy radę Smile

roznica jednak jest , megaship to ciagle ship - super jakby mogli go przemiesic tam gdzie chca , wyposazyc w jakies servisy nie wiem tutaj musialby zaistniec penie dodatkowa mechanika. My chociaz mamy wplyw na bgs w naszych systemach i slowo wlasnosc nie jest takim naduzyciem jak w przypadku megashipa chyba ze bedzie jakos kontrolowany.
Też jestem zdania, że odpowiednio dużym mikroskopem we wszystkim można znaleźć dziury :Tongue
Odpowiedz