Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Information 
Kto pyta, nie błądzi. Masz pytanie na temat gry? Nie wiesz czegoś? Nie możesz znaleźć towaru, ukończyć misji, zmodyfikować statku? Pytaj, a odpowiemy!

Wątek z ogólnymi pytaniami na temat rozgrywki i mechaniki Elite Dangerous. Czekamy na Wasze pytania!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Jak można wyeksportować swój obecny build statku do Coriolisa, wiem, że jest do tego narzędzie, ale nie wiem gdzie szukać..
Odpowiedz
mi sie zapomniało cos odnośnie PowerPlay które uskuteczniałem 1.5 roku temu , mianowice jesli jestem juz u danego powersa prawie 1 miesiąc i w ostatnim tygodniu zrobilem 700 meritow ( wczesniej 3 tyg nie robilem nic tylko należałem) celem otrzymania unikatowej broni to czy to bedzie odrazu do kupienia po tiku serwera czy musze czekac kolejny tydzień, i czy na wszystkich stacjach da sie to kupic czy tylko wybranych ?
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Po kolejnym czwartku dopiero.
Odpowiedz
CRACKED INDUSTRIAL FIRMWARE Sick  Gdzie go szukać ?
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Tam gdzie MEF.
Odpowiedz
Polecam programik z tego tematu : http://www.thewingedhussars.com/showthread.php?tid=2995 . W.Y.M.I.A.T.A!!!
Odpowiedz
Witam tu jestem nowy , daaaaawno nie grałem . Postanowiłem wrócić do Elita i już są problemy. Mam Hotas x v.2 (tak pisze do spodem) ściągałem jakieś pliki z ustawieniami wrzucam do wskazanych plików i joy nie działa . Tzn. jak przestawie w opcjach gry na thrustmaster to jest ta podstawowa konfiguracja . Jak zmieniam na ściągnięte z netu custom 2.0 to połowa przycisków nie jest podpisana . Co robie źle ? aha windows 10 , sterowniki do hotasa najnowsze z ich strony .
Odpowiedz
wywal sterowniki producenta do hotasa - mi robiły one problemy
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Dzięki zobaczę to wieczorem bo teraz grill
Odpowiedz