Trolling w multicrew
(22.04.2017, 08:34 UTC)Baton napisał(a):
(22.04.2017, 06:27 UTC)Calvarian napisał(a): Helm nie może robić nic innego niż kierowanie swoim statkiem. 

Już widzę jakie by było trolowanie jakby ktoś mógł usiąść za sterami Twojego statku:

"Drogi Frontierze, jeden z graczy wsiadł do mojego statku, potem się zamieniliśmy miejscami i z mojego fightera patrzyłem jak ten **** jednocześnie wystrzelił wszystkie celbanki i chaff, włączył self-destruct, strzelił w stację i uderzył w asteroidę, atakując w tym samym czasie wszystkie statki o statusie clean. Wasza gra to najgorszy syf i już nigdny nic od was nie kupię."

Dla mnie było by super. Mógłbym dać polatać koledze korwetą i zachęcić do grania.
A jak ktoś byłby na tyle głupi by obcej osobie dać kluczyki do Ferrari, cóż - jego problem Smile
Czemu przez jego naiwność inni mają cierpieć?
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
mi wystarczy ze helm wsiadze do fightera a Crew kontraktowy obejmie ster w MC , super tez by bylo gdyby 3 fightery mogly polatac razem, ot takie urozmaicenie dla helma , to chyba nie wymaga duzego nakladu pracy
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(22.04.2017, 15:47 UTC)Yata_PL napisał(a): mi wystarczy ze helm wsiadze do fightera a Crew kontraktowy obejmie ster w MC , super tez by bylo gdyby 3 fightery mogly polatac razem, ot takie urozmaicenie dla helma , to chyba nie wymaga duzego nakladu pracy

Gdybyśmy napisali, że jednak są 3 fightery, to pewnie byś zamarudził, że jednak fajnie byłoby mieć 4, nie?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(22.04.2017, 16:30 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(22.04.2017, 15:47 UTC)Yata_PL napisał(a): mi wystarczy ze helm wsiadze do fightera a Crew kontraktowy obejmie ster w MC , super tez by bylo gdyby 3 fightery mogly polatac razem, ot takie urozmaicenie dla helma , to chyba nie wymaga duzego nakladu pracy

Gdybyśmy napisali, że jednak są 3 fightery, to pewnie byś zamarudził, że jednak fajnie byłoby mieć 4, nie?

nie koniecznie skoro sa 3 miejsca Smilezecz w tym ze helm ma ograniczone możliwości w stosunku do tego co moze sobie pograc poza MC , a sama poprawka MC jest marchewkowa , który to juz raz ? tj ad1 i ad2 , czy z zmiany warotosci bounty wynikia wiekszy fun ? to częściowo zaimplementowany nowy ficzer gry jest problemem a nie zarabianie kasy w grze..
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(22.04.2017, 16:30 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):

Hehe, a ja się nie mogę doczekać czegoś jak Griffin Carrier z 30 myśliwcami Smile
Odpowiedz