Trolling w multicrew
Fail, nie fail; dobrze, że się zmieni, teraz niech resztę rzeczy ponaprawiają.
Odpowiedz
(21.04.2017, 12:47 UTC)Calvarian napisał(a): Fail, nie fail; dobrze, że się zmieni, teraz niech resztę rzeczy ponaprawiają.

Ok, zmienia 3 najłatwiejsze rzeczy z tego:
 ad 1) i ad 2) wisi mi ta zmiana i czy napewno na lepsze ?

spodziewałem sie ze chociaz dojdzie jedna nowa funkcjonalności w MC - 2x MC FLS , 1x FLS +1xSRV  
o większych poprawkach lub nowych rolach nie śmiem nawet marzyc bo to nie ich tempo decyzyjne Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(21.04.2017, 15:37 UTC)Yata_PL napisał(a):
(21.04.2017, 12:47 UTC)Calvarian napisał(a): Fail, nie fail; dobrze, że się zmieni, teraz niech resztę rzeczy ponaprawiają.

Ok, zmienia 3 najłatwiejsze rzeczy z tego:
 ad 1) i ad 2) wisi mi ta zmiana i czy napewno na lepsze ?

spodziewałem sie ze chociaz dojdzie jedna nowa funkcjonalności w MC - 2x MC FLS , 1x FLS +1xSRV  
o większych poprawkach lub nowych rolach nie śmiem nawet marzyc bo to nie ich tempo decyzyjne Smile

Dla mnie na lepsze, już zdążyłem na to ponarzekać :Biggrin
Btw. co to FLS, bo nie mogę tego rozgryźć?
Odpowiedz
Ship Launched Fighters pisane skrótem od tyłu.
Odpowiedz
(21.04.2017, 19:22 UTC)Ulpian napisał(a): Ship Launched Fighters pisane skrótem od tyłu.

+rep Sherlocku Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ale przecie można mieć dwa SLF na raz...
Odpowiedz
(21.04.2017, 19:31 UTC)Calvarian napisał(a): Ale przecie można mieć dwa SLF na raz...

No właśnie, od samego początku. U mnie ludzie latali w dwóch naraz, bo miałem kiepskie wieżyczki.
Odpowiedz
(21.04.2017, 20:06 UTC)Ulpian napisał(a):
(21.04.2017, 19:31 UTC)Calvarian napisał(a): Ale przecie można mieć dwa SLF na raz...

No właśnie, od samego początku. U mnie ludzie latali w dwóch naraz, bo miałem kiepskie wieżyczki.

a TY jako Helm mogles wsiąść w Fightera gdy juz jeden z załogantów latał ? Z tego co pamietam tak sie nie da..
albo czy ten 2gi Fighter to nie był czasem Crew na kontrakcie ? 
głowy nie dam ostani raz latałem tak w becie i pamietam tylko ze byl z tym jakis problem.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(21.04.2017, 22:04 UTC)Yata_PL napisał(a):
(21.04.2017, 20:06 UTC)Ulpian napisał(a): No właśnie, od samego początku. U mnie ludzie latali w dwóch naraz, bo miałem kiepskie wieżyczki.

a TY jako Helm mogles wsiąść w Fightera gdy juz jeden z załogantów latał ? Z tego co pamietam tak sie nie da..
albo czy ten 2gi Fighter to nie był czasem Crew na kontrakcie ? 
głowy nie dam ostani raz latałem tak w becie i pamietam tylko ze byl z tym jakis problem.

Helm nie może robić nic innego niż kierowanie swoim statkiem. A drugi fighter może być kierowany zarówno przez npc jak i trzeciego załoganta.
Odpowiedz
(22.04.2017, 06:27 UTC)Calvarian napisał(a): Helm nie może robić nic innego niż kierowanie swoim statkiem. 

Już widzę jakie by było trolowanie jakby ktoś mógł usiąść za sterami Twojego statku:

"Drogi Frontierze, jeden z graczy wsiadł do mojego statku, potem się zamieniliśmy miejscami i z mojego fightera patrzyłem jak ten **** jednocześnie wystrzelił wszystkie celbanki i chaff, włączył self-destruct, strzelił w stację i uderzył w asteroidę, atakując w tym samym czasie wszystkie statki o statusie clean. Wasza gra to najgorszy syf i już nigdny nic od was nie kupię."
Odpowiedz