1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Ach, zapomniałem że mi uciekł jeden dzień z życia, od rana mam wrażenie że jest Sobota.
Odpowiedz
Kolce do cobry i asp! Mad Max w kosmosie Biggrin
Odpowiedz
(20.04.2017, 14:26 UTC)Baton napisał(a):
(20.04.2017, 14:17 UTC)Drakkainen napisał(a): Patch planowany na początek Maja: https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost5412267

No to już widzę jak będzie superowo z tym eventem 29-go który ma być w open. Latanie z 25 fps, skopaną mapą i kiepsko działającym MC, po prostu witki mi opadają.

są inne gry lub graj mocno po północy ;-)
Dzis wstałem o 3-ciej AM i do godziny 8 AM latałem w open w VR bez żadnych spadków FPS. Widzialem ze Gutek tez grał Smile

Przy okazji chciałem zapytać , bo moze coś nie doczytałem w changelogu ale po realesie 2.3 zgineły mi wszystkie "storage" chyba kilka działek  , thrustery do ASPa , Armory itp wszystko po inzynierach. Tzn nie ma możliwości ich transferu ale mozliwe ze beda jak w lece do systemów w których je pozostwiałem( Colonia, Palin ,Wyrd itp) Nie sprawdzalem tego.  

Czy to jest bug i ktos tak mial ? Pisac na support ?
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(21.04.2017, 08:35 UTC)Baton napisał(a): Ja dziś rano miałem tak, że pokazywał mi 400ly jako maximum distance exceeded (a jest 1000), a jak sprawdziłem w panelu to skok mojego DBX się zrobił 70ly. Nie byłem przy żadnej neutronówce ani nie robiłem syntezy, po prostu odpaliłem grę. http://i.imgur.com/JJQRsVv.png  http://i.imgur.com/D7siqI5.png
Musiałem zrobić jeden skok, żeby wróciło do normy.
Dla mnie 2.3 to najgorszy na razie update jaki wydali pod względem problemów i ich naprawiania.

70 ly miałem w Aspie ale jedynie w bazie inżynierów (tuż po starcie 2.3). Aż mi się oczy zaświeciły Angel Po wylocie dało się skoczyć max 50. Pod dwóch skokach pokazywało mi już poprawną wartość.
Z kolei teraz po każdym odpaleniu gry muszę zmieniać tryb wyznaczania strasy na fast, bo domyślnie zawsze wybiera mi economic Confused
Odpowiedz
Nowe kity i "wdzianka"  do zakupienia w sklepie Frontiera czyli "I Ty możesz mieć swojego latającego złoma"

https://www.frontierstore.net/eur/game-e...xtras.html

[Obrazek: store-bg-paintjobs-1920x1080-2.jpg]
[Obrazek: store-bg-paintjobs-1920x108001.jpg]
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Ciekawe, ile jeszcze wariacji Kobry zobaczymy, podczas gdy inne statki nie mają porządnych malowań.
A tak bez marudzenia: pomysł dobry, wykonanie średnie - wyszło jak zawsze.
Za 2euro można by kupić, jak celebrytka sukienkę, na jedną imprezę.

Mam wrażenie, że asortymentem do sklepu zarządza 12nastolatek.
Chce wydać, nie mam na co - gdzie dobre malowania do Kondy? Do Cuttera? Gdzie porządny kit do Ferdka(i malowania)?
Odpowiedz
Ja podejrzewam, że to są najpopularniejsze statki, dlatego tak dużo malowań dla nich powstaje.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Najpopularniejsza to jest Conda - wczoraj widziałem w jednej gościa z rangą NOVICE.

Piszę ticket - już mam dość przestawiania ustawień grafiki przy każdym włączaniu gry.
Odpowiedz
Dodając do tych skórek to:

[Obrazek: 1-1920x1080_2.jpg]
[Obrazek: 2-1920x1080_2.jpg]
[Obrazek: 3-1920x1080_2.jpg]

bawimy się w Mad Maxa Biggrin
Odpowiedz
REAVERS!
Odpowiedz