Trolling w multicrew
(20.04.2017, 09:01 UTC)Baton napisał(a):
(20.04.2017, 08:43 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Jasne, ale to przy stole. A nie w Elicie Smile

Mamy dwie grupy ludzi które się nigdy nie dogadają, bo ja nigdy nie wejdę komuś kto jest w Beagle Point do statku i mu nie wystrzelam heatsinków dlatego, że mi mechanika pozwala, a szuje z tej drugiej grupy to zrobią bo lubią i nic się z tym nie zrobi, dlatego często gram sobie w solo, bo mi z szujami nie po drodze Smile

O tym właśnie piszę.
Odpowiedz
Kurde, a to problem?
Może jeszcze niech FD wprowadzi pasy bezpieczeństwa, jak nie klikniesz w panelu - nie wystartujesz. Smile
O ludzi trzeba dbać, a co! Rolleyes

A tak serio, dla mnie jest bardzo dobrze - z nieznajomymi się nie lata.
Pamięta ktoś jeszcze Autostopowicz z Rudgerem Hauerem?
Tak się kończy jak się zabiera obcych.
Odpowiedz
Na Nostromo też mieli takiego trolla w mc.

Ej ale żeby ktoś wsiadł do nas to trzeba zaakceptować taką prośbę nie?
Odpowiedz
Tak, albo "otworzyć" statek na mc Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Napisałem na forum FD z alienem i hitcherem. Dziś już raz ich striggerowałem, spróbuję po raz drugi Smile

update
haha, udało się. full trigger engaged. jacy oni są przewidywalni.
napisałem żeby zostawiali klucze w drzwiach jak jadą na wakacje, jakiś typ odpisał że on zostawił i nic się nie stało  Biggrin
nie wiem czy oni żyją w jakiejś utopii, czy powinni zmienić dealera.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
No i się wzięli za troli Smile  LINK DO FF
Odpowiedz
(20.04.2017, 19:01 UTC)Baton napisał(a): No i się wzięli za troli Smile  LINK DO FF

Spokojnie, będzie płacz że ktoś zapomniał wyłączyć scb/hs a gra nie czyta w jego myślach Smile
Odpowiedz
Zanim ludzie to odkryli to się właśnie zastanawiałem czemu tego nie robią, skoro da się tak trolować. Dziwię się, że tak późno ten sposób stał się popularny Surprised

Odpowiedz
Robili, aż w końcu Terminatrixxx miała dość i opisała to Smile Nawet w becie to robili i mówili że będą robić.
Sęk w tym że 90% tych kwasów mówi się Frontierowi co nastąpi, pokazuje się, oni to olewają, później to się dzieje, następuje wielkie oburzenie a misie podnoszą larum...
Przecież od dłuższego czasu społeczność pvp tak swoje zmiany wprowadza. Eksploitowanie czegoś do bólu, misie płaczą, FD zmienia. Kilka zmian udało sie tak przepchnąć, m in thermal cancer meta.
Odpowiedz
(21.04.2017, 12:17 UTC)Kyokushin napisał(a): Robili, aż w końcu Terminatrixxx miała dość i opisała to Smile Nawet w becie to robili i mówili że będą robić.
Sęk w tym że 90% tych kwasów mówi się Frontierowi co nastąpi, pokazuje się, oni to olewają, później to się dzieje, następuje wielkie oburzenie a misie podnoszą larum...
Przecież od dłuższego czasu społeczność pvp tak swoje zmiany wprowadza. Eksploitowanie czegoś do bólu, misie płaczą, FD zmienia. Kilka zmian udało sie tak przepchnąć, m in thermal cancer meta.

Misi w to nie wplątuj Tongue

O to nawet nie wiedziałem, że była szersza jakaś dyskusja na ten temat, dziwne, że skoro mieli to jak na tacy to nie przedsięwzięli nic aby załatać ten problem ;o Cóż teraz pod wpływem hejtu i płaczy pewnie będą musieli. W każdym razie FD znowu fail...

Odpowiedz