Liczba postów: 188
Liczba wątków: 7
(20.04.2017, 09:01 UTC)Baton napisał(a): (20.04.2017, 08:43 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Jasne, ale to przy stole. A nie w Elicie 
Mamy dwie grupy ludzi które się nigdy nie dogadają, bo ja nigdy nie wejdę komuś kto jest w Beagle Point do statku i mu nie wystrzelam heatsinków dlatego, że mi mechanika pozwala, a szuje z tej drugiej grupy to zrobią bo lubią i nic się z tym nie zrobi, dlatego często gram sobie w solo, bo mi z szujami nie po drodze 
O tym właśnie piszę.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Kurde, a to problem?
Może jeszcze niech FD wprowadzi pasy bezpieczeństwa, jak nie klikniesz w panelu - nie wystartujesz. 
O ludzi trzeba dbać, a co!
A tak serio, dla mnie jest bardzo dobrze - z nieznajomymi się nie lata.
Pamięta ktoś jeszcze Autostopowicz z Rudgerem Hauerem?
Tak się kończy jak się zabiera obcych.
Liczba postów: 441
Liczba wątków: 3
Reputacja:
24
Na Nostromo też mieli takiego trolla w mc.
Ej ale żeby ktoś wsiadł do nas to trzeba zaakceptować taką prośbę nie?
Tak, albo "otworzyć" statek na mc
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 2,979
Liczba wątków: 173
Reputacja:
295
Platforma:
CMDR: Kyokushin
20.04.2017, 12:08 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2017, 12:31 UTC przez Kyokushin.)
Napisałem na forum FD z alienem i hitcherem. Dziś już raz ich striggerowałem, spróbuję po raz drugi
update
haha, udało się. full trigger engaged. jacy oni są przewidywalni.
napisałem żeby zostawiali klucze w drzwiach jak jadą na wakacje, jakiś typ odpisał że on zostawił i nic się nie stało 
nie wiem czy oni żyją w jakiejś utopii, czy powinni zmienić dealera.
20.04.2017, 19:01 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2017, 19:02 UTC przez Baton.)
No i się wzięli za troli LINK DO FF
Reputacja:
295
Platforma:
(20.04.2017, 19:01 UTC)Baton napisał(a): No i się wzięli za troli LINK DO FF
Spokojnie, będzie płacz że ktoś zapomniał wyłączyć scb/hs a gra nie czyta w jego myślach
Liczba postów: 1,622
Liczba wątków: 47
Reputacja:
360
Platforma:
CMDR: Theseus Rorschach
Zanim ludzie to odkryli to się właśnie zastanawiałem czemu tego nie robią, skoro da się tak trolować. Dziwię się, że tak późno ten sposób stał się popularny
Reputacja:
295
Platforma:
21.04.2017, 12:17 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2017, 12:22 UTC przez Kyokushin.)
Robili, aż w końcu Terminatrixxx miała dość i opisała to  Nawet w becie to robili i mówili że będą robić.
Sęk w tym że 90% tych kwasów mówi się Frontierowi co nastąpi, pokazuje się, oni to olewają, później to się dzieje, następuje wielkie oburzenie a misie podnoszą larum...
Przecież od dłuższego czasu społeczność pvp tak swoje zmiany wprowadza. Eksploitowanie czegoś do bólu, misie płaczą, FD zmienia. Kilka zmian udało sie tak przepchnąć, m in thermal cancer meta.
Liczba postów: 1,622
Liczba wątków: 47
Reputacja:
360
Platforma:
CMDR: Theseus Rorschach
(21.04.2017, 12:17 UTC)Kyokushin napisał(a): Robili, aż w końcu Terminatrixxx miała dość i opisała to Nawet w becie to robili i mówili że będą robić.
Sęk w tym że 90% tych kwasów mówi się Frontierowi co nastąpi, pokazuje się, oni to olewają, później to się dzieje, następuje wielkie oburzenie a misie podnoszą larum...
Przecież od dłuższego czasu społeczność pvp tak swoje zmiany wprowadza. Eksploitowanie czegoś do bólu, misie płaczą, FD zmienia. Kilka zmian udało sie tak przepchnąć, m in thermal cancer meta.
Misi w to nie wplątuj
O to nawet nie wiedziałem, że była szersza jakaś dyskusja na ten temat, dziwne, że skoro mieli to jak na tacy to nie przedsięwzięli nic aby załatać ten problem ;o Cóż teraz pod wpływem hejtu i płaczy pewnie będą musieli. W każdym razie FD znowu fail...
|