Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
11.04.2017, 20:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2017, 21:00 UTC przez Yata_PL.)
(11.04.2017, 20:18 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Fakt? Gdzie fakt? Bo ja tu widzę tylko Twoją (nad)interpretację 
Wielkie sorry Mathias ale pewnych spraw nie da sie wybielić
StuartGT:
"Hi David & massive thanks for joining us again today!
Please can you give any news as to if feature updates will be coming this year for:
- CQC: new maps, gameplay modes, lobby chat, in-game/in-queue counts?"
David Braben:
"CQC - the player counts mean this isn't a high priority, I'm afraid."
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(11.04.2017, 21:02 UTC)Dyspozytor napisał(a): Dlaczego po najechaniu kursorem myszy na gwiazdę (mapa galaktyki) nie mam menu kontekstowego z info o systemie i nie mogę też wytyczyć trasy, czy postawić markera 
Bo się wyświetla mocno po prawej - przesuń mapę tak aby system docelowy był możliwie po lewej.... jeżeli Ci się tak zrobiło jak mi....
Reputacja:
115
Platforma:
(11.04.2017, 20:56 UTC)Wołodyjowski napisał(a): Ja za dużo nie mogę powiedzieć bo jestem w pięknym miejscu poza bańką

Panie CMDRze Wołodyjowski jak widze Twój nowy fioletowy awatar to jestem za radykalna cenzura na forum
dziecko mi Pan straszysz.. ;-)
Liczba postów: 366
Liczba wątków: 9
Dziecko trza do Husarii zapisać, ja swoje próbuję, ale mu ankieta w gardle na razie stanęła. Zapytałem go o dwie gry, które dzisiaj Haji polecał - obie 18+ - dziecko mi odpowiedziało, że zna obie - pierwszą (Mad Max) ma paru kolegów, i te masakry to nie jest jakiś problem, drugą (Life is Strange) widziało u jakiegoś youtubera i jest nudna.
Wołodyjowskiego avatar nie straszny dla 11-latka.
Reputacja:
115
Platforma:
(11.04.2017, 21:11 UTC)Wołodyjowski napisał(a): Aż tak?
male dzieci wchodza mama pod spódnice, babcie sie zegnają , a wójt posłał juz po ksiedza egzorcyste...
Co do CQC to jak nikt nie gra to trudno żeby się tym zajmowali, natomiast czy ktokolwiek zacznie grać skoro trzeba czekać po 15 minut na mecz to nie sądzę, więc można uznać to za coś co spróbowali i nie wypaliło i trzeba zapomnieć. Szkoda, może jak ktoś sugerował dodanie NPC-ów by ludzi zachęciło....