1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
(11.04.2017, 20:18 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Fakt? Gdzie fakt? Bo ja tu widzę tylko Twoją (nad)interpretację Tongue

Wielkie sorry Mathias ale pewnych spraw nie da sie wybielić Smile

StuartGT:
"Hi David & massive thanks for joining us again today!
Please can you give any news as to if feature updates will be coming this year for:
  • CQC: new maps, gameplay modes, lobby chat, in-game/in-queue counts?"
David Braben:
"CQC - the player counts mean this isn't a high priority, I'm afraid."
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Dlaczego po najechaniu kursorem myszy na gwiazdę (mapa galaktyki) nie mam menu kontekstowego z info o systemie i nie mogę też wytyczyć trasy, czy postawić markera Sad
Odpowiedz
(11.04.2017, 21:02 UTC)Dyspozytor napisał(a): Dlaczego po najechaniu kursorem myszy na gwiazdę (mapa galaktyki) nie mam menu kontekstowego z info o systemie i nie mogę też wytyczyć trasy, czy postawić markera Sad

Bo się wyświetla mocno po prawej - przesuń mapę tak aby system docelowy był możliwie po lewej.... jeżeli Ci się tak zrobiło jak mi....
Odpowiedz
Mi kursor myszy wariuje Sad raz jest tu raz jest tam. Przeskakuje i ciężko coś zrobić. Mysz sprawna bo na touchpadzie to samo. Szkoda ...
Odpowiedz
(11.04.2017, 20:56 UTC)Wołodyjowski napisał(a): Ja za dużo nie mogę powiedzieć bo jestem w pięknym miejscu poza bańką
Wink

Panie CMDRze Wołodyjowski jak widze Twój nowy fioletowy awatar to jestem za radykalna cenzura na forum 
dziecko mi Pan straszysz.. ;-)

Odpowiedz
Aż tak?
Odpowiedz
(11.04.2017, 21:04 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(11.04.2017, 21:02 UTC)Dyspozytor napisał(a): Dlaczego po najechaniu kursorem myszy na gwiazdę (mapa galaktyki) nie mam menu kontekstowego z info o systemie i nie mogę też wytyczyć trasy, czy postawić markera Sad

Bo się wyświetla mocno po prawej - przesuń mapę tak aby system docelowy był możliwie po lewej.... jeżeli Ci się tak zrobiło jak mi....

Za którymś razem załapałem ocb. Dzięki GutenbergPL
Odpowiedz
Dziecko trza do Husarii zapisać, ja swoje próbuję, ale mu ankieta w gardle na razie stanęła. Zapytałem go o dwie gry, które dzisiaj Haji polecał - obie 18+ - dziecko mi odpowiedziało, że zna obie - pierwszą (Mad Max) ma paru kolegów, i te masakry to nie jest jakiś problem, drugą (Life is Strange) widziało u jakiegoś youtubera i jest nudna.

Wołodyjowskiego avatar nie straszny dla 11-latka.
Odpowiedz
(11.04.2017, 21:11 UTC)Wołodyjowski napisał(a): Aż tak?

male dzieci wchodza mama pod spódnice, babcie sie zegnają , a wójt posłał juz po ksiedza egzorcyste...

Odpowiedz
Co do CQC to jak nikt nie gra to trudno żeby się tym zajmowali, natomiast czy ktokolwiek zacznie grać skoro trzeba czekać po 15 minut na mecz to nie sądzę, więc można uznać to za coś co spróbowali i nie wypaliło i trzeba zapomnieć. Szkoda, może jak ktoś sugerował dodanie NPC-ów by ludzi zachęciło....
Odpowiedz