1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Servers status: OK
Odpowiedz
aktualizacja juz pobrana - zaczynamy Smile
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Czy tylko ja mam taki problem, że steam nie widzi zainstalowanej gry i chce ściągać wszystko od początku? :/
Odpowiedz
Przed sekundą pojawiły się kombinezony do kupienia w fstore.

(i tatuaże)
Odpowiedz
Akurat jak jestem na konferencji... (dlaczego?!?!). Już się nie mogę doczekać, zwłaszcza historii Salome i tego tajemniczego eventu.
Wszyscy faktycznie macie 10,5 giga do pobrania?
Przy okazji, sklep frontier ma wyprzedane wszystkie skórki kombinezonów dla pilotów.
Odpowiedz
Przeczytałem uważnie Reditowe AMA z Brabenem - kilka wypowiedzi daje do myślenia, a najbardziej fakt ze im więcej bedziemy grali w jakąś funkcjonalność gry tym bardziej oni beda starali sie to poprawiać i rozbudowywać o nowe funkcje. Czyli chcecie bardziej rozbudowane MC o dodatkowe "role" to musicice sie poswiecic i nabijac statystyke grajacych MC, to samo w kwesti CQC - chcemy aby bylo bardziej grywalne to trzeba grac w niedopracowane. Wybaczcie ale ta taka logika mnie rozwala. Dla tych co graja w tą gre przez tęczowe okulary sorry za tego ranta...

DB:
"There are quite a few other MC roles we could add - let's see how big the take-up of MC is once 2.3 is out in the wild."

"CQC - the player counts mean this isn't a high priority, I'm afraid."

"The game is continuing to change for the better, I think, and I expect that to continue, but it is down to you guys - the more you keep playing the more we can do."
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(11.04.2017, 18:13 UTC)Yata_PL napisał(a): Przeczytałem uważnie Reditowe AMA z Brabenem - kilka wypowiedzi daje do myślenia, a najbardziej fakt ze im więcej bedziemy grali w jakąś funkcjonalność gry tym bardziej oni beda starali sie to poprawiać i rozbudowywać o nowe funkcje. Czyli chcecie bardziej rozbudowane MC o dodatkowe "role" to musicice sie poswiecic i nabijac statystyke grajacych MC, to samo w kwesti CQC - chcemy aby bylo bardziej grywalne to trzeba  grac w niedopracowane. Wybaczcie ale ta taka logika mnie rozwala. Dla tych co graja w tą gre przez tęczowe okulary sorry za tego ranta...

To system frakcyjny już 3 patche temu powinien być Wink
Odpowiedz
(11.04.2017, 18:24 UTC)Calvarian napisał(a): To system frakcyjny już 3 patche temu powinien być Wink
raczej system argentyńskiSmile

idz do piekarni kupuj czerstwe bułki - mordoklejki i zębołamki np. przez 1 rok , aby zorientowali sie ze jest popyt na bułki i łaskawie dostarcza świeże i smaczne...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(11.04.2017, 18:43 UTC)Yata_PL napisał(a):
(11.04.2017, 18:24 UTC)Calvarian napisał(a): To system frakcyjny już 3 patche temu powinien być Wink
raczej system argentyńskiSmile

idz do piekarni kupuj czerstwe bułki -  mordoklejki i zębołamki np. przez 1 rok , aby zorientowali sie ze jest popyt na bułki i łaskawie dostarcza świeże i smaczne...

No zrobiłeś mi wieczór Yata! Biggrin

Ale nie przesadzajmy. Ja mam nadzieję, że to takie "piarowe" zagranie Brabena. Miało być w stylu "patrzymy co robicie i chcemy to udoskonalać", a przy nieco innej interpretacji wyszło "chcecie mieć planety z atmosferą, to róbcie fotki z orbity"...
Nie ma co rozgryzać takich tekstów jak cytatów z biblii, bo wiadomo co z tego powstało...
Odpowiedz
Jakby ktoś miał problem z aktualizacją, komunikat: Failed to read from response stream. Network connection closed.
Mi pomogło wykasowanie plików .part i .progress
W moim przypadku oba były w katalogu: C:\Users\....\AppData\Local\Frontier_Developments\Products\elite-dangerous-64\Win64\Audio
pliki
AudioPhysics_Media.ovl.progress
AudioPhysics_Media.ovl.part
Odpowiedz