Star Wars: Battlefront
Ode mnie:
Ja tylko nieco grałem w EA'owskiego Battlefronta, głównie w betę - owszem, szczena mi opadła na widok "fotorealistycznej" wręcz grafiki, a tak to potem zarzuciłem ją, bo nie stać było mnie na jej zakup. A teraz... Zobaczymy co "dwójeczka" przyniesie Tongue

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
(30.03.2017, 18:51 UTC)Kyokushin napisał(a): Właśnie zanabyłem... gra ktoś w to jeszcze?

Możemy razem popykać Smile
Odpowiedz
Właśnie pograłem.

Rany, chyba najgorzej wydane 100zł ever.
Grafika - super, ale granie takie betonowe że szkoda gadać. Kupiłem żeby sobie U-Wingiem polatac, albo x wingierm... a tu nawet joya nie da się ogarnąć.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
No niestety ale tej grze brakuje ''tego czegoś''
Odpowiedz
Brakuje, brakuje, ale od czasu do czasu wracam do niej i bardzo przyjemnie mi się wtedy gra :>
Odpowiedz
tez od czasu do czasu pykam
w wiekszosci jako piechota (latanie jest do kitu)
smialo zapraszac na origin
nick taki sam jak tu
Odpowiedz
Ja miałem długą przerwę, bo w którymś momencie odstraszyły mnie niesamowicie długie szukanie graczy i lagi podczas rozgrywki. Chyba jednak coś poprawili, bo wczoraj gra hulała jak dzika Smile
Ale z takich bezstresowych strzelanek sf to chyba lepsze jest Destiny, dwójka wychodzi w tym roku też na PC, więc polecam sprawdzić Smile
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Battlefront jest całkiem przyjemną strzelankę, ale zgadzam się z tym że pojazdy latające to porażka. Choć w grach Dice już od BF3 nie było zbyt wiele sensu w lataniu na joyu (w sumie nie wiem czy kiedykolwiek był sens Tongue).
Odpowiedz
Oj był. W battlefield 1942 jakie cuda robiliśmy w samolotach to oo panie. Do tego ludzie kupowali specjalnie joye właśnie.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(31.03.2017, 11:12 UTC)Xeonary napisał(a): Battlefront jest całkiem przyjemną strzelankę, ale zgadzam się z tym że pojazdy latające to porażka. Choć w grach Dice już od BF3 nie było zbyt wiele sensu w lataniu na joyu (w sumie nie wiem czy kiedykolwiek był sens Tongue).

Też mi się tak wydaje. W 4 jeszcze się troche polatało ale 3 było świetne. A w Battlefront mnie się gra fajnie, a jedynie brakuje jakieś większej integracji dla drużyny. Można grać w parach w sumie nie licząc tej grupy, a współpraca sprowadza się tylko do odradzania na sobie.
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz