Path of Exile
Do Oriath wybierzemy się dopiero mniej więcej w połowie roku (tak wstępnie szacują devsi) więc jest jeszcze czas.. Wink
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
Odkopuję temat bo doczekaliśmy się w końcu daty wypuszczenia nowego patcha 3.0.

4-5 sierpnia rozpocznie się nowa liga (czyli wszyscy startują od zera) oraz pojawi się bardzo dużo nowej zawartości. Między innymi aż 6 nowych aktów. Do tej pory działało to mniej więcej jak w Diablo 2 - 4 akty, 3 poziomy trudności, trzeba było więc 3 razy przechodzić te same lokacje podczas levelowania. Dzięki nowym lokacjom nasz progres będzie stały i proces nabijania poziomów będzie się płynnie kończył na 10 akcie, po czym przechodzimy do end game. Do tego ma się pojawić sporo usprawnień rozgrywki, nowe skille, itemy itp.

Jeżeli ktoś się zastanawiał nad rozpoczęciem swojej przygody jako "Exile" to teraz będzie chyba najlepszy moment. Chętnie pomogę wprowadzić nowe osoby.

Odpowiedz
Definitywnie zagram. Z punktu maniaka który na diablo poświęcił setki godzin poe to godny następca Diablo 2.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
W piątek 08.12 rusza nowa liga (zaczynamy od zera). Przy okazji wprowadzają sporo zmian oraz nowe mechaniki urozmaicające rozgrywkę. Ja jak zwykle będę maniaczyć. Gdyby ktoś chciał dołączyć to chętnie pomogę wprowadzić nowe osoby w temat Smile.
Odpowiedz
Ja zapewne spróbuję po raz kolejny w lidze. Wprawdzie zbyt daleko nie udaje mi się dojść (pierwsze kilka tierów map, w ostatniej lidze miałem chyba tylko pierwszą nagrodę za bodajże 12 wyzwań zrobionych), ale gra jest mega satysfakcjonująca i tak. Z ciekawości Haji: Masz zamiar grać ligę w trybie Solo Self Found? Ten tryb to może trochę hardkor... ale mnie osobiście daje największą frajdę jak coś w końcu znajdę i sklecę w działającą kombinację ;P
"Heavier than a star, no place is too far

Not even space and time can touch this ship of mine"

- Keldian, "F.T.L."

Galnet  "Echo Przestrzeni"
Odpowiedz
Ja gram zawsze softcore normal na ligach. SSF mnie jakoś nie jara. Lubię handlować z innymi graczami, mam satysfakcję z farmienia wartościowych itemów i zarabiania na nich Smile. Jako cel na nową ligę mam zawsze zrobienie minimum 36 challenge aby zdobyć komplet nagród Smile.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości