Rust
Z uwagi, że od dłuższego czasu nie zauważyłem chętnych do gry... postanawiam zamknąć serwer... jeżeli w przyszłości znajdzie się więcej chętnych osób to jak najbardziej mogę postawić nowy.
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(12.02.2017, 18:52 UTC)szarik napisał(a): Z uwagi, że od dłuższego czasu nie zauważyłem chętnych do gry... postanawiam zamknąć serwer... jeżeli w przyszłości znajdzie się więcej chętnych osób to jak najbardziej mogę postawić nowy.

Okej Wink
Odpowiedz
No ja nic nie poradzę, od tygodnia leżałem w szpitalu, dopiero teraz zostałem wypisany, więc nie było mi nawet dane zalogować się na serwer :/ Trudno :/
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
Typowe w TWH. Najpierw hype, 20 osób kupuje grę, później te 20 osób gra 3 dni i zostają 2-3 Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(14.02.2017, 16:50 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Typowe w TWH. Najpierw hype, 20 osób kupuje grę, później te 20 osób gra 3 dni i zostają 2-3 Biggrin

Typowe wśród ludzi, to z TWH nie ma nic wspólnego Tongue
Odpowiedz
No co ja poradzę, jak 3 tydzień i pustka... przez 2 tygodnie w sumie korzystały 4 osoby razem ze mną i moim synem Smile... jak się ekipa zbierze zawsze moge postawić kolejny serwer i administrować, obecny będzie jeszcze czynny przez 2 dni.
Odpowiedz
Wypraszam sobie... Ja i Calvarian w uczuciach do Sterallis jesteśmy stali Smile Do Star Citizena tez pera osób czuje cały czas pociąg tylko nie ma za bardzo po co grać tylko przy nowych updejtach zalookać, liczę ze w 3.0 będzie lepiej Biggrin

A co do samego Rusta to jakoś mnie nie porwał... Może jak się bardziej rozwinie to wrócę...
Odpowiedz
Pytanie, ktoś chętny na partyjkę - jakby się zebrała ekipa z 10-15 osób można serwer założyć i jatkę we własnej grupie urządzić?

I coś na osłodę - najlepiej oglądać w pełnej rozdzielczości:

http://imgur.com/nojFP2H

[Obrazek: nojFP2H.jpg]
Odpowiedz
(17.03.2017, 16:12 UTC)szarik napisał(a): Pytanie, ktoś chętny na partyjkę - jakby się zebrała ekipa z 10-15 osób można serwer założyć i jatkę we własnej grupie urządzić?

I coś na osłodę - najlepiej oglądać w pełnej rozdzielczości:

http://imgur.com/nojFP2H

[Obrazek: nojFP2H.jpg]

Ja bym chętnie dołączył ale może być lekki problem z dostępnością Wink
Odpowiedz
W ten czwartek chyba będzie globalny WIPE - kto chętny na wspólną rozgrywkę... na zasadzie wybieramy serwer COMMUNITY bez modów i gramy wspólnie... ?
Odpowiedz