Bioware, Andromeda - Manveer Heir
O straszne, gościu obraża białych, o nie. Spoko, pójdziemy rysować kredą na ulicach, to na pewno przestanie...
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(17.03.2017, 12:16 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): O straszne, gościu obraża białych, o nie. Spoko, pójdziemy rysować kredą na ulicach, to na pewno przestanie...

To samo bym napisał gdyby obrażał czarnych.

Spoko lepiej nic nie mówmy w ogóle i pozwalajmy szerzyć sie zarazie i głaszczmy się po główkach Smile

Tutaj nie chodzi o to, żeby przestał, bo nie przestanie, tak samo jak się mu nie zmieni myślenia. Z kolei studio nie jest zmuszone by go zatrudniać, a nic nie działa lepiej na developerów jak negatywny PR o czym sie wiele razy przekonywaliśmy.

I to nie ma zwązku z tym, że mi się nie podoba Andromeda Fenyl.

Odpowiedz
I to mają być te kontrowersyjne wpisy? Koleś balansuje na granicy IMHO, znam wielu, którzy wypisują/mówią o wiele gorsze rzeczy i nikt sie nie oburza.

Meh.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(17.03.2017, 12:21 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): I to mają być te kontrowersyjne wpisy? Koleś balansuje na granicy IMHO, znam wielu, którzy wypisują/mówią o wiele gorsze rzeczy i nikt sie nie oburza.

Meh.

Co innego kiedy takie coś na twitterze pisze sobie jakiś random a co innego jak koleś, który wpływa na wizerunek swojej firmy. Przed chwilą dałem dowód na to, że całkiem sporo ludzi się oburza. Jak chceta to mogę dac więcej dowodów.

Odpowiedz
Nie chceta, przynajmniej ja. Tak naprawde to "mi to lotto" Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(17.03.2017, 12:29 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nie chceta, przynajmniej ja. Tak naprawde to "mi to lotto" Wink

A więc pozwól żeby ludzie którym to nie lotto mieli takie info Smile

Ja np. nie oglądam programów Cejrowskiego. Nie dlatego, że są słabe, ale dlatego w jaki sposób i o czym się wypowiada. I znam masę ludzi, którzy przywiązują wagę nie tylko do tego jaki content dostają ale kto ten content tworzy Smile

Odpowiedz
Jak ktoś taki odpowiada za grę, to nic dziwnego że później dostajemy kupsko. Ale jak widać niektórzy nawet jak im się - za przeproszeniem - nasra na ryj, to powiedzą że deszcz pada.
Odpowiedz
(17.03.2017, 12:33 UTC)TeddyPanda napisał(a): I znam masę ludzi, którzy przywiązują wagę nie tylko do tego jaki content dostają ale kto ten content tworzy Smile
Od razu przepraszam za tematykę mojego wpisu lecz muszę zareagować na powyższy wpis.
Przez takie podejście mamy taką sytuację w Polsce jak widać.
Ogół patrzy na to kto jest a nie co mówią / robią.
Jedni uwielbiają JK, inni DT. I to jest dla nich ważne.
Mój ojciec nie lubi Kukizów bo nie lubi samego Kukiza.
Na nic tłumaczenia że on i jednym i drugim wytyka błędy i proponuje rozwiązania dla obywateli.
Dlatego muszę zaapelować do inteligencji wszystkich i skłonić ku kierowaniu się analizą merytorycznych wypowiedzi i działań.
Odpowiedz
Nie wiem czemu, ale patrząc z jego punktu widzenia, zaczynam gościa lubić.

Może to dlatego że i Cejrowskiego lubię Wink
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(17.03.2017, 13:01 UTC)Crazied napisał(a): Od razu przepraszam za tematykę mojego wpisu lecz muszę zareagować na powyższy wpis.

Nie widzę związku.

Proszę o nie mieszanie z tym polityki Wink

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości