28.02.2017, 16:53 UTC
Audio Additions - Secret stuff. Shhh.
|
1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
|
|
28.02.2017, 19:57 UTC
oj, kamery to się trzeba będzie nauczyć, na razie mam za sobą pół godziny ustawiania klawiszologii i jeszcze nie jestem zadowolony, ale cóż...
Ktoś wie, czy swoje ustawienia Holo-me będzie można jakoś zapisać/wyeksportować? nie chce mi się w tym grzebać jak mi przepadnie po becie
28.02.2017, 20:46 UTC
28.02.2017, 21:31 UTC
(28.02.2017, 19:57 UTC)Baton napisał(a): oj, kamery to się trzeba będzie nauczyć, na razie mam za sobą pół godziny ustawiania klawiszologii i jeszcze nie jestem zadowolony, ale cóż... Zrob screenshota
28.02.2017, 22:45 UTC
Mega statki super, w końcu można sobie wylądować na kadłubie tego czegoś, będziemy robić nasiadówki grupowe
Znaczy widziałem tylko ten w Aldebaranie i wypas, tylko ciemno w cholerę i zdjęcia nie oddają klimatu ..
28.02.2017, 23:01 UTC
Po kilku godzianch betowania:
- Holo-me rewelacja, jeden z bardziej rozbudowanych edytorów postaci jakie widziałem, - Nowa kamera bardzo ciekawa i tylko czekać na epickie filmy, - Mega Statki to nic innego niż trochę inny rodzaj stacji, ciekawostka, ale bez rewelacji. Co to za statki, które nie latają? - Bazy w asteroidach? Czyli jak pójść po najmniejsze lini oporu... Kolejna stacja, tylko zamiast metalu otoczona kamieniem. Mogli się chociaż trochę wyślić z nowymi kształtami wnętrza. - Nazywanie statków działa, za darmoszkę, 22 znaki i można robić [TWH]. Mozna też nadać numer seryjny statku. - Delfin z upgradem lvl 4 - 41ly, pali tyle co nic, ale grzeje się jak nienormalny. Przyjemny stateczek, ale napęd brzmi jak rozpadający się dysk twardy. Teraz czekam na MC i będę szukał nowych instalacji - szczególnie interesuje mnie Space Bar
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
28.02.2017, 23:20 UTC
01.03.2017, 06:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.03.2017, 06:46 UTC przez Robinus.)
Data Link Scanner na statku?
![]() Gun Sight Mode? ![]() No i jeszcze skrzynia biegów między siedzeniami... ![]() ![]() (28.02.2017, 19:57 UTC)Baton napisał(a): oj, kamery to się trzeba będzie nauczyć, na razie mam za sobą pół godziny ustawiania klawiszologii i jeszcze nie jestem zadowolony, ale cóż... Mogę się mylić, ale może wystarczy zapisać bindy z katalogu bety i wgrać je do oryginału? Ja do kamery próbowałem sobie ustawić XBOX-Pada. Wygląda na to, że działa i wreszcie do czegoś się przyda. Ale nie sprawdzałem jednego - czy w opcji free-cam też można latać? Bo jak nie - to zamiast pada normalnie joya zbinduję...
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u
01.03.2017, 08:30 UTC
Mi póki co nowe zmiany bardzo się podobają. Megashipy są jak się spodziewałem, pewnie będą skakać jak jaquess, natomiast jest ich sporo, doszły nowe bazy, doszły ikonki NPC, gra wygląda bardziej zróżnicowanie.
Muszę poszukać bazy w asteroidzie, ale w pasie asteroid gdzieś niedaleko HR Zrobili byśmy sobie tam poligon
(01.03.2017, 06:16 UTC)Robinus napisał(a):(28.02.2017, 19:57 UTC)Baton napisał(a): oj, kamery to się trzeba będzie nauczyć, na razie mam za sobą pół godziny ustawiania klawiszologii i jeszcze nie jestem zadowolony, ale cóż... Bindy do Holo-me? Nie pytałem o bindy do kamery, te sobie na pewno skopiuję, bo to kupa roboty. Też na początku zacząłem ustawiać pada, ale się w końcu poddałem, bo bym musiał ustawić cały ruch i się go przyuczyć, więc ustawiłem joystick. Jak masz free cam, to jestem dość pewien, że nie możesz ruszać statkiem, bo byś kierował dwoma urządzeniami w ruchu na raz w pełnym zakresie (jeśli się mylę to też będę musiał ustawić xboxa, ale wątpię) Ruszać statkiem mogłem tylko po wybraniu jednej z tych domyślnych kamer. Strasznie to skomplikowane - w pewnym momencie chciałem po prostu żeby mi dodali przycisk pod tytułem Stara Kamera, bo tylko to mi było potrzebne dp zrpbienia jednej fotki. Nie wiem jak się w tym wszystkim ma połapać ktoś kto robi sporadycznie jakiś screenshot, to będzie dla niego niepotrzebna męka
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Własne kopalnie i bazy na planetach i księżycach. (dyskusja) | Azzorek | 4 | 1,208 |
04.03.2020, 14:12 UTC Ostatni post: Wojciech Dannyboy |
|
|
|
BugFest 3.3 - Dyskusja Ogólna | ShiMan | 10 | 2,490 |
20.12.2018, 15:47 UTC Ostatni post: Ulpian |
|
|
[OFICJALNY] Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes | Mathias Shallowgrave | 247 | 46,449 |
16.12.2017, 10:30 UTC Ostatni post: Pienias |
| Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna | Mathias Shallowgrave | 65 | 18,018 |
12.09.2017, 18:09 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
| 1.8 / 2.3 The Commanders - dyskusja ogólna (publiczna) | Administrator | 4 | 1,377 |
21.04.2017, 18:48 UTC Ostatni post: Indygo |
|