1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Audio Additions - Secret stuff. Shhh.
Odpowiedz
oj, kamery to się trzeba będzie nauczyć, na razie mam za sobą pół godziny ustawiania klawiszologii i jeszcze nie jestem zadowolony, ale cóż...

Ktoś wie, czy swoje ustawienia Holo-me będzie można jakoś zapisać/wyeksportować? nie chce mi się w tym grzebać jak mi przepadnie po becie Smile
Odpowiedz
(28.02.2017, 19:57 UTC)Baton napisał(a): oj, kamery to się trzeba będzie nauczyć, na razie mam za sobą pół godziny ustawiania klawiszologii i jeszcze nie jestem zadowolony, ale cóż...

HEHE mam tak samo Biggrin
Odpowiedz
(28.02.2017, 19:57 UTC)Baton napisał(a): oj, kamery to się trzeba będzie nauczyć, na razie mam za sobą pół godziny ustawiania klawiszologii i jeszcze nie jestem zadowolony, ale cóż...

Ktoś wie, czy swoje ustawienia Holo-me będzie można jakoś zapisać/wyeksportować? nie chce mi się w tym grzebać jak mi przepadnie po becie Smile

Zrob screenshota Wink
Odpowiedz
Mega statki super, w końcu można sobie wylądować na kadłubie tego czegoś, będziemy robić nasiadówki grupowe Smile Znaczy widziałem tylko ten w Aldebaranie i wypas, tylko ciemno w cholerę i zdjęcia nie oddają klimatu ..
Odpowiedz
Po kilku godzianch betowania:
- Holo-me rewelacja, jeden z bardziej rozbudowanych edytorów postaci jakie widziałem,
- Nowa kamera bardzo ciekawa i tylko czekać na epickie filmy,
- Mega Statki to nic innego niż trochę inny rodzaj stacji, ciekawostka, ale bez rewelacji. Co to za statki, które nie latają?
- Bazy w asteroidach? Czyli jak pójść po najmniejsze lini oporu... Kolejna stacja, tylko zamiast metalu otoczona kamieniem. Mogli się chociaż trochę wyślić z nowymi kształtami wnętrza.
- Nazywanie statków działa, za darmoszkę, 22 znaki i można robić [TWH]. Mozna też nadać numer seryjny statku.
- Delfin z upgradem lvl 4 - 41ly, pali tyle co nic, ale grzeje się jak nienormalny. Przyjemny stateczek, ale napęd brzmi jak rozpadający się dysk twardy.

Teraz czekam na MC i będę szukał nowych instalacji - szczególnie interesuje mnie Space Bar Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz

I tak po becie wywalą Ci ustawienia Tongue
Odpowiedz
Data Link Scanner na statku?

[Obrazek: hxby5jF.png]

Gun Sight Mode?

[Obrazek: OkYJOoH.png]

No i jeszcze skrzynia biegów między siedzeniami... Smile

[Obrazek: A91QS8Y.png]

[Obrazek: og%C3%B3rek6.JPG]

Mogę się mylić, ale może wystarczy zapisać bindy z katalogu bety i wgrać je do oryginału?

Ja do kamery próbowałem sobie ustawić XBOX-Pada. Wygląda na to, że działa i wreszcie do czegoś się przyda.
Ale nie sprawdzałem jednego - czy w opcji free-cam też można latać? Bo jak nie - to zamiast pada normalnie joya zbinduję...
Odpowiedz
Mi póki co nowe zmiany bardzo się podobają. Megashipy są jak się spodziewałem, pewnie będą skakać jak jaquess, natomiast jest ich sporo, doszły nowe bazy, doszły ikonki NPC, gra wygląda bardziej zróżnicowanie.

Muszę poszukać bazy w asteroidzie, ale w pasie asteroid gdzieś niedaleko HR Zrobili byśmy sobie tam poligon Biggrin
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(01.03.2017, 06:16 UTC)Robinus napisał(a):

Mogę się mylić, ale może wystarczy zapisać bindy z katalogu bety i wgrać je do oryginału?

Bindy do Holo-me? Nie pytałem o bindy do kamery, te sobie na pewno skopiuję, bo to kupa roboty.
Też na początku zacząłem ustawiać pada, ale się w końcu poddałem, bo bym musiał ustawić cały ruch i się go przyuczyć, więc ustawiłem joystick. Jak masz free cam, to jestem dość pewien, że nie możesz ruszać statkiem, bo byś kierował dwoma urządzeniami w ruchu na raz w pełnym zakresie (jeśli się mylę to też będę musiał ustawić xboxa, ale wątpię)
Ruszać statkiem mogłem tylko po wybraniu jednej z tych domyślnych kamer.

Strasznie to skomplikowane - w pewnym momencie chciałem po prostu żeby mi dodali przycisk pod tytułem Stara Kamera, bo tylko to mi było potrzebne dp zrpbienia jednej fotki. Nie wiem jak się w tym wszystkim ma połapać ktoś kto robi sporadycznie jakiś screenshot, to będzie dla niego niepotrzebna męka Smile
Odpowiedz