Liczba postów: 503
Liczba wątków: 9
Reputacja:
43
Platforma:
CMDR: [Cornholio]
RSI Handle: C-o-r-n-h-o-l-i-o
Oblewałem podczas montażu ;>
Oczywiście power switch podpiąłem nie tam - 15min stresu -> reset biosu - nie miałem zworki to reset switch naciśnięty użyłem -> hmm nadal nic -> szybki kurs do lodówki po browarka -> latarka + manual -> o ho! -> banan na twarzy

-> żona "już 00:30... jak dziecko..." -> przytaknąłem ;P
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Liczba postów: 451
Liczba wątków: 9
Reputacja:
28
Platforma:
CMDR: Shamoth
Jeszcze tylko trochę niezależnych testów ale wygląda na to że AMD zaorało. Może nie wydajnościowo bo przewaga niewielka ale sam skok wydajności jest spory w porównaniu z poprzednimi generacjami cpu. Także na polu cena/wydajność intel będzie musiał mocno przewartościować swoje produkty...
...intrygujący jak łechtaczka w miejscu pępka...
![[Obrazek: image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040]](https://forums.frontier.co.uk/image.php?u=46096&type=sigpic&dateline=1446680040)
Liczba postów: 763
Liczba wątków: 8
Reputacja:
29
Platforma:
CMDR: Pienias
RSI Handle: Pienias
.png)
.png)
.png)
.png)
Mam nadzieje. Przyznam, ze troche sie napalam na Ryzena.
Liczba postów: 293
Liczba wątków: 4
Reputacja:
28
Platforma:
CMDR: Galactic Trader
Ja ciągle czekam na Ryzena, to będzie moim zdaniem skok technologiczny dla całej branży, jak wtedy gdy AMD wprowadziło Phenoma z 4 rdzeniami przenosząc architekture serwerową pod strzechy, Intel musiał nieźle się prężyć by nie odstawać, a po paru latach znów śladowe wzrosty wydajności CPU u obu firm aż do dziś, to znaczy do najbliższych dni......
Liczba postów: 553
Liczba wątków: 2
Reputacja:
54
a jaki to ma mieć socket wogóle - są do tego jakieś mobo na rynku ?